"Han ÄR Geralt" skriver showrunner-Lauren.

Igår stod det klart att Herny Cavill kommer att gestalta Geralt (säg det snabbt tio gånger!) i tv-serien som produceras av Netflix. Strax efter avslöjandet skrev Lauren S. Hissich på Twitter på att Cavill varit förstahandsvalet hela tiden, ända sedan deras första möte för fyra månader sedan.

Att Henry Cavill ska spela Geralt har som väntad delat fansens i två läger, ett som ser fram emot hans tolkning och ett annat som inte kan förlika sig med att Stålmannen kan komma från Rivia. Här på FZ är reaktionen övervägande positiv, med 45 % som anser att han "klarar biffen" medan bara 5 % utropar detta som "kasst". Hälten av er är dock resonliga och valde "bara tiden kan utvisa detta".

Cavill i tv-serien The Tudors

Cavill i filmen The Immortals

Cavill, som tidigare berättat att han älskar både spelen och böckerna, la upp detta igår.

Dock klår ingen Maul i utseende som Geralt. https://goo.gl/images/Tzc43A 07/09 Tycker faktiskt inte det är ett så dåligt val till utseende, om man mentalt lägger till smink osv. Men han har ju inte direkt haft roller där han fått bevisa vad han går för som skådis, så det blir intressant om han får visa det här. Inte värt att döma... 06/09 Ska bli kul och se hur combat blir. 05/09 Han ser inte ut som Geralt men..... Vad jag har förstått verkar Henry Cavill vara en skön gamer/nörd som läser fantasy och lirar spel. Såg någon intervju med en anekdot där han dissade att svara en stor regissör som ringde honom för att erbjuda en filmr... 05/09 Instämmer totalt! 05/09 Tack, du gjorde precis min kväll! 05/09 Många kommentarer här som får en att minnas året 2006 då det kom fram att Heath Ledger skulle spela The joker. Exempel: https://img.cinemablend.com/cb/f/1/2/4/4/3/f12443e43c82927a69b000c6218c24f78c690aa240b3973c2bbb38a4e787c5fe.jpg Även liknande komment... 05/09 Han var bra i The Tudors... Har inte sätt han i något sedan dess (är inget fan av superhjältar eller guda-filmer). Gissar på att han kommer göra sitt bästa iom att han är entusiastisk över rollen. Är produktionen bra i övrigt så kan det nog funka. 05/09 Jag är helt såld på The Tudors där Henry Cavill spelar Charles Brandon. Ok, han är inte världens skarpaste skådespelare när han står vid sidan av Jonathan Rhys Meyers, men Geralt är ju entonig och känslokall så det här kan bli bra! 05/09 Felstavning i första meningen. ”Herny” istället för ”Henry”. 😘 05/09
Skicka en rättelse