Efter att det flyttades fram på grund av den senaste tidens jordbävningar.

Uppdatering (12/9):
Nu har Nintendo bekräftat att deras nya Direct-event kommer att strömmas imorgon kväll svensk tid. Eventet går att följa i den inbäddade videon nedan. Som bekant kommer nya titlar till Switch och 3DS att visas upp.

Uppdatering (6/9):
En kraftfull jordbävning drabbade norra Japan i går kväll svensk tid. Med anledning av detta har Nintendo beslutat att flytta fram den planerade Nintendo Direct-sändningen, ursprungligen tänkt att börja vid midnatt i natt svensk tid. En ny sändningstid är inte spikad i nuläget, Nintendo kommer ge ett nytt datum senare.

Ursprunglig nyhet:
Via Twitter får vi idag veta att det natten mot fredagen (klockan 00:00, precis på spöktimmen svensk tid) kommer sändas en ny Nintendo Direct på 35 minuter. Enligt tweeten nedan handlar det om nya och kommande titlar till både Switch och 3DS som kommer visas upp.

Nu har det ju i och för sig gått förhållandevis (väldigt) bra för Nintendos nya konsol, men aktien har varit lite i gungning på sistone. Detta mötte Nintendo (och utgivare) genom att i sann Billy Mays anda lova: "But wait, there's more!" Får vi månne se en del nya titlar avtäckas imorgon, eller blir det två minuter Reggie följt av Super Smash Bros. Ultimate?

Inte bara ryktas utan utannonserat, namngivet (Fire Emblem Three Houses) och med trailer: https://www.youtube.com/watch?v=rkux5h0PeXo Sen kommer ju helt klart Civ VI till Switch visas. Hoppas på fullständig version med Rise and Fall-expansionen samt uta... 12/09 https://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-Direct/Latest-Nintendo-Direct/Nintendo-Direct-698557.html Här är ännu ett bevis på att det kommer sändas imorgon den 13 September 2018. (11 PM UK time) Alltså det kommer sändas kl 00.00, natten mellan torsdag... 12/09 Varför uppdaterar ni inte med att Nintendo Direct kommer sändas imorgon istället? (samma tid verkar det som, alltså natten till fredag) Källa: https://www.google.se/amp/s/www.polygon.com/platform/amp/2018/9/12/17850444/nintendo-direct-september-2018-tim... 12/09 https://www.gameinformer.com/2018/09/06/switchs-yoshi-title-appears-to-be-named-yoshis-crafted-world Yoshi's Crafted World är troligtvis ett spel som skulle ha avslöjats under Nintendo Direct. Men det är ju bara ett spel av många andra i så fall. Så jag... 07/09 Lite tråkigt att det bara är NES spel som ska komma (än vad vi vet). Hoppas innerligt på att få se många Gamecubespel på Switchen framöver då jag inte hade en sån när det begav sig och remastrade högupplösta versioner hade varit så mycket trevligare då... 06/09 Hoppas innerligt på det. En lite stabilare version skulle jag plocka upp direkt. 06/09 Om Nintendo ska vara sig lika så bör det dyka upp en modell av Switch snar, t Switch Lite typ. 06/09 Bojkotta jordbävningar! 06/09 Jag ska flyga till Japan för tre veckors semester på söndag. Flyget kommer väl troligtvis lyfta men Osaka är en av destinationerna på resan, och det verkar vara så härjat av tyfonen att det troligtvis blir besvärligt att turista där. Och så klart galet... 06/09 Ja stackars Japan, först en tyfon kraftig nog att lyfta bilar från vägen och nu en jordbävning 06/09
Skicka en rättelse