Uppdatering (12/9):
Nu har Nintendo bekräftat att deras nya Direct-event kommer att strömmas imorgon kväll svensk tid. Eventet går att följa i den inbäddade videon nedan. Som bekant kommer nya titlar till Switch och 3DS att visas upp.

Uppdatering (6/9):
En kraftfull jordbävning drabbade norra Japan i går kväll svensk tid. Med anledning av detta har Nintendo beslutat att flytta fram den planerade Nintendo Direct-sändningen, ursprungligen tänkt att börja vid midnatt i natt svensk tid. En ny sändningstid är inte spikad i nuläget, Nintendo kommer ge ett nytt datum senare.

Ursprunglig nyhet:
Via Twitter får vi idag veta att det natten mot fredagen (klockan 00:00, precis på spöktimmen svensk tid) kommer sändas en ny Nintendo Direct på 35 minuter. Enligt tweeten nedan handlar det om nya och kommande titlar till både Switch och 3DS som kommer visas upp.

Nu har det ju i och för sig gått förhållandevis (väldigt) bra för Nintendos nya konsol, men aktien har varit lite i gungning på sistone. Detta mötte Nintendo (och utgivare) genom att i sann Billy Mays anda lova: "But wait, there's more!" Får vi månne se en del nya titlar avtäckas imorgon, eller blir det två minuter Reggie följt av Super Smash Bros. Ultimate?