Det är dags för miljöpartiet att bli intervjuade.

På söndag, den 9 september, är det val i Sverige och trots att FZ främst är en spelsajt är vårt intresse inte längre något som bara berör de närmast drabbade. Den svenska spel- och teknikbranschen är idag en arbetsplats för tiotusentals människor och växer stadigt för varje år. Därför ville vi ge er möjlighet att ställa frågor till rikdsagspartierna - hur de ser på ämnen som nätneutralitet, spelutbildningar och regleringar som berör våra intressen.

Alla åtta riksdagspartier tillfrågades och fem av dessa valde att ställa upp på en intervju. De som avstod var Vänsterpartiet, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna. Av de fem som återstod har vi lottat startordningen och vi kommer att publicera en varje dag till på fredag och i dagens avsnitt möter du Miljöpartiet.

Ni får hemskt gärna diskutera intervjuerna och ämnena som tas upp men vi kommer att ha nolltolerans mot utsvävningar mot andra politiska ämnen. Detta för att hålla diskussionerna trevliga och konstruktiva.

[quote postid="3825172" userid="307050" name="breahl"] När kommer socialdemokraterna ut? Till lunch, ska rendera ut filen nu. 07/09 När kommer socialdemokraterna ut? 07/09 Vår målsättning var att få ut intervjuerna tidigare, då vi började planera för dem redan innan sommaren. Och eftersom valet faktiskt inte är förrän söndag kände vi att det finns relevant material här. Senare idag får du en sammanställning av vad partier... 07/09 @Dreijer: Varje parti, då det intervjuas representanter från varje parti. Och eftersom det saknas utfrågningar från vissa partier så kanske de inte alls har någon budget för att förhandla eller att fundera på sådana här saker. 0.004 är några jämfört med... 07/09 Vet du hur mycket pengar "några %" av vår statsbudget är? Tot. 939,6 miljarder kronor år 2017. Förstår du då hur mycket pengar några procent är? 07/09 Lite för sent för att fundera på sådant här när det är några dagar kvar till valet(såg bara halva videon innan jag kom på att Dice hade en video uppe om BFV) och det pågår debatter till höger och vänster i all media idag och sen BFV betan som är öppen... 06/09 Detta kan vara det bästa ni gjort förutom fräcka fredag. 06/09 https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/022/255/tumblr_inline_o58r6dmSfe1suaed2_500.gif 06/09 Kan inte låta bli att stirra på Mariodockan bakom den intervjuade. Marios läppar får honom att se ut som en specialdesignad Fleshlight. 06/09 Bra och neutral initiativ till en politiskt samspel mellan spelvärlden och politik. 06/09
Skicka en rättelse