Med en ångvälts beslutsamhet fortsätter Fortnites populäritet att öka och för eller senare måste alla popkulturella fenomen få en egen Monopol-version. Det är en oskriven lag och i oktober kommer du att kunna köpa Fortnite Monopoly som faktiskt har en välkommen nyhet - du kan skjuta dina motspelare.

I Fortnites version av Monopol är det inte gator du förvärvar utan platser döpta efter områden i spelet, såsom Wailing Woods och Tilted Towers. Du köper dem dock inte, försten dit är det som gäller och istället för pengar har du hälsopoäng. En annan anpassning av reglerna är att ena tärningen inte har prickar utan saker du kan utföra, såsom ett sikte för att skjuta. Du kan dock bara träffa spelare på samma sida av spelplanen och det vore inte Fortnite om du inte kunna bygga väggar, vilka skyddar dig mot skott.

Brädet för Fortnite Monopol

Stormen representeras i form av kort som läggs på områden, hamnar du på ett sådant kort tappar du två hälsopoäng. Det gäller såklart att vara sist kvar i matchen.

Fortnite Monolopy läckte på den brittiska nätaffären Zavvi (via IGN) och verkar än så länge vara exklusivt för Storbritannien så vill du utmana släkten lagom till jul lär det bli en importfråga.