PS Now? Snarare PC Now!

Är du en av människorna som inte äger ett Playstation 4 men alltid har sneglat åt FromSoftwares Bloodborne med längtande ögon? Då är dagen din! Nu kan du nämligen spela den Cthulhuinspirerade Dark Soulsupplevelsen via Sonys PS Now på PC.

Här är vad du måste göra:

1. Gå till denna hemsida.
2. Ladda ner PS Now-appen.
3. Skapa ett eller logga in på ditt Playstationkonto.
4. Prenumerera på PS Now (finns en 7-dagars trial om du vill testa innan) för cirka 200 kronor.
5. Sätt in din kontroll som använder Xinput. Funkar såklart med PS3 och PS4-dosor.
6. Klicka på Bloodborne i appen och lira!

Uppdatering: PS Now har ännu inte släppts i Sverige, Playstation har heller inte gett någon ytterligare information om när det kan släppas här.

Vilket är ju lustigt för sist jag spelade Bloodborne på min PS4 så laggade det i spelet även om jag inte körde det på internet. 12/09 Hehehe :) 392 st and still going strong. Startade mitt Steam konto i maj 2016. Har mycket filmer också. :) 11/09 @CARTMAN: Av ren nyfikenhet, hur stort är ditt steambibliotek? :) 11/09 Kommer totalvägra streaming så länga jag bara kan. Jag måste äga varan! 10/09 bloodborne, där split second precision är skillnaden mellan liv och död, är väl iofs det absolut sista spelet man vill spela med potentiell lag. 10/09 Kommer nog, uhm, lira det på PS4 så småningom. Det ligger ju i listan, och det känns lite mindre bökigt så. 10/09 Jo, det är exklusivt. Det går inte att installera och spela på sin PC-hårdvara - allt görs någon annanstans och streamas till din PC. Det går även att om du äger en PS4 att streama spel från den till din PC. PS Now är samma sak bara det att du streamar... 09/09 Oj nej... Har du hittat hit nu efter att du blev bannad från Gamereactor. Tidigare har du ju sagt att psnow inte räknas till ps4 när det kommer till bakåtkompatibilitet så varför är psnow nu ett fullgott alternativ? 09/09 Om PS Now hade funnits i Sverige så hade en bättre nyhet varit att man kan spela Red Dead Revolver på PC. Men visst kan man få det att funka i Sverige genom att använda VPN? Det måste finnas en VPN tjänst som får tjänsten att funka. 09/09 Så per definition. Inte exklusivt? Eller gäller inte det? 09/09
Skicka en rättelse