Att bara gå ner på knä och fria till personen man vill dela resten av sitt liv med kan kännas gammeldags i en tid då allt måste ha en hashtagg och vi ser allt oftare att det görs genom spel. Vissa går till och med så långt som att hålla själva vigseln i World of Warcraft.

Efter fem år tillsammans med flickvännen kände Tyler Schultz att det var dags att ta nästa steg. Han kontaktade därför Insomniac Games via Twitter och frågade om det inte var möjligt att få med texten "Madison, will you marry me?" någonstans i Spider-Man. Han måste ändå ha blivit lite överraskad när de faktiskt gick med på det med kommentaren "vilka är vi att säga nej till kärleken".

När Spider-Man släpptes i slutet av förra veckan kunde vänliga kvartersspindlar hitta en biografskyltning med texten "Maddie, will you marry me?". Man kunde nästan se framför sig hur Tyler skulle "råka" svinga dit under parets genomspelning och sedan gå ner på knä i vardagsrummet. Men så blev det inte. I en video, som numera är nedtagen, förklarar Tyler att hans Maddie avslutat förhållandet ett par veckor innan släppet. I klippet påstår Tyler att flickvännen dumpade honom för hans egen bror, vilket Madison själv dementerat till Kotaku. Hon menar att förhållandet inleddes först efter att det tagit slut med Tyler.

Insomniac Games har sedan dess erbjudit sig att ta bort texten på skylten i nästa patch. Tyler hade dock en bättre idé, att den istället skulle hylla hans mormor, som gått bort i cancer, då hon gav honom hans första tidning med Spider-Man.