Kära gamer – välkommen till Geeks shop! Där finner du högkvalitativa produkter med motiv från Sveriges två bästa spel- och hårdvarusajter – FZ och SweClockers.

Först och främst och till slut – nu finns en FZ-mugg att skämma bort ditt kaffe med! Japp, det gamla community-önskemålet har till slut blivit verklighet. Muggen fungerar även för andra drycker än kaffe, så som café au lait, cappuccino, espresso, cortado, caffè americano och frappé. Eller varför inte mata den med en skvätt av sommarens hipsterblandning – espresso tonic?

FZ-muggen!

Apropå gammalt: kolla in t-shirten med den hederliga gamla FragZone-loggan på bröstet! Aah, dröm dig tillbaka till en tid när oron för millenniebuggar var verklig och FZ-fo… förlåt, FragZone-forumet bestod av evighetslånga trådar om vilket spel som var bäst – Q3 eller UT. (Svar: Q3)

FragZone-t-shirten!!

Om du föredrar en mer sober approach riktar du istället blicken mot vår stilrena svarta hoodie, med en prydlig FZ-logotyp på ena sidan. Varm, av hög kvalitet och balanserad som ett Blizzard-RTS.

FZ-hoodien!!!

Slutligen vill vi också slå ett slag för SweClockers utbud. Våra hårdvarubitna kollegor säljer två t-shirts – en med den klassiska SweC-gubben på bröstet, en annan med ett nyframtaget motiv med hårdvarumix på fronten och SweClockers-text på ryggen. Det senare motivet finns också som hoodie, och slutligen finns också en SweC-mugg.

All information om beställning, leverans, betalsätt, frakt, kontaktuppgifter med mera finns i Geeks-shoppen. Men givetvis kan du fråga i den här nyhetens forumtråd också.

T-shirts och hoodies är i begränsad upplaga, vilket innebär att det inte är säkert att det kommer fler när dessa säljer slut.