Call of Dutys Pubg-utmanare drar folk. Rösta på din BR-favorit i nyheten.

Player Unknown’s Battlegrounds har redan känt av flera fiender, kanske främst Fortnite som blivit en succé världen över. Nu kommer giganterna klampande med sina battle royal-titlar - Battlefield börjar teasa om sitt Firestorm men först ut är betan till Call of Dutys variant, Black Ops: Blackout.

Alla som har förhandsbokat Black Ops 4 till PS4 kan spela betan redan nu (fler datum nedan), och det är en inte en alltför vild gissning att många PUBG-spelare nu vill testa vingarna i något nytt. Battlegrounds ser nämligen för första gången på ett år spelarantalet sjunka under mijonstrecket (källa: SteamDB och Eurogamer).

PUBG stretar dock vidare. Man har utannonserat en plan för att laga spelet, en träningskarta är släppt och datagrävare har hittat info om en ny karta och nya features. Hur väl den bugg-plågade men omhudlade hatälsklingen står sig i den kommande konkurenssen återstår dock att se.

Här är datumen för beta-test av Blackout:

  • PS4 - Igång nu

  • Xbox One - 14 semtember

  • PC early access beta - 14 september

  • PC öppen beta - 15 september

Battle royal-spelare, vad är ditt val?

https://www.reddit.com/r/Blackops4/comments/9fuxuh/so_i_tried_lowest_settings_on_the_blackout/ Lustigt att mitt gtx 670 2gb grafikkort blir 1622 mb i Blackout. Jag såg att folk skrev minecraft 3 i chatten också. Dörrar försvinner, väggar försvinner, vap... 15/09 Det ser ju inte jätte snyggt ut, det ingen påstå. Det sagt så räcker för ett multiplayer spel. För komplicerad grafik gör ju nästan mer skada än nytta när det kommer till såna här spel. Titta bara på BFV, all snön där gör ju bara spelet jobbigt. 12/09 Gissar att många Fortnite-spelare är för unga för att hänga här. För egen del röstade jag dock på det. Tycker att det är tpkskok. Kan iofs bero på att jag inte har testat något av alternativen (annat än Pubg way back in the EA-lag-träsk). 12/09 Och varifrån spelar man betan då? Jag gissar att det är genom battle.net klienten om man väljer pc, att det dyker upp en free beta knapp där? Har nu sett lite på när jackfrags spelar och alla klagar på grafiken hela tiden, men spelar man på en ps4 och... 11/09 Borde kunna välja "inget" på omröstningen. 11/09 Det har du rätt absolut rätt i. Vet inte var jag fick 30 ifrån. 11/09 Bara 2 (i skrivande stund) som vill köra Fortnite? Trodde det var superpoppis, eller har folk tröttnat? OnT : Sett lite streaming av spelet men det ser verkligen nästan exakt likadant ut som PUBG förutom att det är CoD vapen i spelet. 11/09 Nä, 80pers är det. 11/09 Ser ganska bra ut? Har kollat lite när de streamar spelet. Flyter på riktigt bra ser det ut som. Man är väl enbart 30 personer också. Snabba matcher. 11/09 Av det lilla jag såg på en live-sändning igår såg det inte särskilt lockande ut för min del i alla fall. Lite för lättsmält gameplay med bl.a. träffmarkörer och kulsvampar till motståndare. 11/09
Skicka en rättelse