Sladda dig genom de fyra årstiderna innan köp.

Eller imorgon, beroende på hur stränga Microsoft är med tidszonerna på vårt apelsinformade klot. Enligt företagets hemsida blir Forza Horizon 4 med demoversion den 12 september, men i nuläget går det åtminstone inte att ladda ner några filer. Se med andra ord till att hålla ett vakande öga på deras hemsida, om du är intresserad av spelet.

Demoversionen klockar in på knappa 28 GB och släpps både till Xbox One och PC. Det fulla spelet släpps först den 2 oktober, vilket ger den köpsugne gott om tid att känna på spelet innan släpp.

Missa inte heller vår dagsfärska förhandstitt av Forza Horizon 4, signerad vår motorgalna dalmas Tomas. En fullblodad recension av hela spelet är att vänta om ett par veckor, missa inte den!

Källa: Microsoft

Ah, äntligen kom jag vidare i demot! Förbi Summer, Festival, stuntkörningen, dirt och till Level 2. Snyggt och kul. Men, allt ser ju tyvärr ut och känns som Horizon 3. 14/09 Måste varit ett riktigt bra pris isf :> 14/09 Men, nu kraschade det idag precis efter den första, "Autumn". Medium-inställning på grafiken (GTX970), som spelet optimerade automatiskt för mig. Jag kör idag versionsnummer 1.184.512.2 på demot. 13/09 Jaha. Tack så mycket Zymac för info! Nä, jag menade att jag förstod det som att demot tog slut efter Spring. Visste inte det andra som du skrev. Det låter ju kul! Synd att inget sparas. Då råkade jag alltså ut för en bugg när det kraschade precis då jag... 13/09 @autograph: Antar att du menar "Aha, så demot är alltså INTE slut där efter "Spring"?" Jaa, nää man får spela så länge man orkar, somsagt ungefär en fjärdedel av kartan blir upplåst efter introt och efter man spelat igenom alla events som låses upp, (ty... 13/09 Aha, så demot är alltså slut där efter "Spring"? Men att det där kraschar ur till desktop för mig. Jag var så nyfiken på hur de skulle avsluta demot. Lite snopet när det bara tar slut precis mitt i att jag flyger in i mål bredvid en kille på motorcykel. 13/09 @tricky: Nää, jag behövde nytt graffe för ett tag sen o passade på då jag fick ett ok pris, har inte fått tummen ur o köpt resten av grejerna ännu bara :P 13/09 1080Ti med sju år gammal CPU och inte ens 1080p? Haha, har du fått kortet i present? Det där måste vara det mest bortslösade grafikkortet i mannaminne just nu :> Trevligt med dina resultat dock, men de blir ju tyvärr helt meningslösa. 13/09 Det är väldans snyggt! 13/09 Fast den här skulle ju kunnat vara en DLC till Forza Horizon 3. Jättesnyggt, bra och kul, men ser och känns likadan ut som tidigare... Ändå har jag förbokat den här också. Som jag även gjort med COD, Battlefield och BLOPS ... Jag börjar undra om jag är... 13/09
Skicka en rättelse