Bethesdas PR-chef bekräftar att Machines Games får avsluta sin trilogi.

Redan när vi snackade med Machine Games inför släppet av Wolfenstein 2: The New Colussus fick vi veta att de alltid sett på det som en trilogi, en berättelse över tre delar, och i en intervju med Metro bekräftar Bethesdas Pete Hines att en trea är i görningen.

- Yeah, sure. Absolutely we’re making a Wolfenstein III. They said on stage that they’re taking a break from the larger story to do this thing. But we all have to see how that ends.

Med pausen menar han Youngblood, spinoffen om fokuserar på co-op och som presenterades under deras presskonferens under E3. Den utspelar sig under 1980-talets Paris med BJ Blazkowiczs två tvillingdöttrar Jess and Soph i huvudrollerna. Det ska släppas under 2019 och vi skulle inte bli jätteförvånade om man likt The Old Blood gör detta till en fristående expansion.

Vet inte om det är just på hardcore men hela spelet utan att dö en enda gång, inga sparningar mellan banor eller något lite förlåtande heller :-) Har platium på ettan och old blood. Skippade på Wolf 2 ;-) 15/09 Är det den där man ska klara hela spelet på hardcore utan att dö en enda gång? Har hört talas om den :P 15/09 Tyckte första var så jäkla bra, men var inte lika imponerad av andra spelet. För det första så tyckte jag att spel designen på kartorna var åt helsike dåliga jämfört med första spelet. Dem lyste upp områden som spelaren inte hade något att ha att göra... 15/09 Ta och kolla in Mein leben trophien före köp då. Lite av en Platiumdödare. 15/09 Äntligen! Som vi har väntat på avslutningen av Blaskowitz segertåg över världen! 14/09 @CARTMAN @monsterbenke: Gött! Tack för svar. Blir nog ett köp då. Finns på Rea på PSN nu :) @bopp: Är likadan. Vill helst få platinum i alla spel så det här låter som ett roligt spel att klara :) 14/09 Vad skoj, tokgillade de andra spelen. Är det värt att skaffa expansionerna till tvåan? Har ännu inte kört dem. 14/09 Det beror väl på spelstilen. På Steam har jag klockat in 83 timmar, men då ingick också Season Pass, samt att jag hittat alla hemligheter och maxat allt du kan göra i spelet, undersökt varje karta och testat olika sätt att ta mig fram på. Hade kul helt... 14/09 kan ju rekommendera ett par bira till detta spel då det är mkt action och våldsamt, rätt hetsigt. men det är kul som fan, gillar man fps och tunga vapen så är det starkt rekommenderat 14/09 https://howlongtobeat.com/game.php?id=46420 14/09
Skicka en rättelse