Fin strategihöst till Switchen.

Helt utan förvarning har Paradox släppt det suveräna stadsbyggarspelet Cities Skylines till Nintendo Switch.

Switchversionen innehåller huvudspelet och expansionerna After Dark och Snowfall. Den har kodats av Tantalus Media, som anpassat gränssnittet efter Switchens förutsättningar. Skakfunktionen används för att markera de lämpligaste platserna att placera byggnader på, och spelet har stöd för Pro-kontrollen.

Riktpriset för Cities Skylines: Switch Edition är 40 dollar och spelet finns alltså ute nu.

Cities Skylines är en både andlig och värdig uppföljare till 90-talets Sim City-spel. Det släpptes till datorer våren 2015 och senare till Xbox One och PS4. Och nu finns det alltså också till Switchen.

Skicka en rättelse
Borde ju iofs inte spela så stor roll med tanke på vilken typ av spel det är. Är ju inte ett snabbt first person shooter lir vi snackar om. :'D 15/09 Aj då! :( 14/09 Det jag kom att tänka på mest från ditt inlägg är just det du beskriver att det portas massa till Switch fast det känns som när allt fick en specialanpassning till Wii typ. Det enda imponerande är väl att de får spelen att rulla på Switchen med begränsa... 14/09 https://www.eurogamer.net/articles/2018-09-12-cities-skylines-for-switch-has-some-disappointing-performance-issues "When I asked Paradox about Skylines' framerate, I was told it typically averages a healthy 30. But the company admitted that in late game... 14/09 Nån som har testat och kan uttala sig om prestandan? Cities: Skyline är ganska resurstungt på processorn, så jag är skeptisk till hur det funkar på Switch. Till och med reveal-trailern såg stundvis laggig ut. 14/09 Spelar skylines främst på PC men det blev tillgängligt på Xbox one via gamepass så jag testade tycker det fungerade rätt bra trots handkontroll, bättre än jag trodde från början. 14/09 Diablo fungerar alldeles utmärkt på konsol. ÄR som ett helt annat spel och samtidigt soff-coop. Cities skyline, ja enda stadsbyggar spel jag spelat på konsol är Sim city till super nintendo :D men kan hålla med där är det smidigare med mus + tangentbord... 14/09 Spännande att se hur det ser ut på redigt. Får kolla lite gameplay på tuben! 14/09 De kan ju ha bantat ner trafiken rejält. Men tror det blir svårt att få bra prestanda i detta spelet på switch. Hoppas digital foundry tar en titt på detta. 14/09 Fast detta är ett spel jag helst vill spela med mus och tangenbord, samma med Diablo... Ibland undrar jag om det verkligen finns efterfrågan på dessa spel från Switchanvändarna, eller om de släpper dem bara för att det går och det måste komma nånting... 14/09