Pete Hines menar att företagets nya kan komma att bli en riktig långkörare.

I en lång intervju med brittiska Metro berättar Bethesdas Pete Hines att företagets tidslinje för det kommande Fallout 76 sträcker sig bra mycket längre än ett par år in i framtiden. När Hines får frågan om hur mycket längre blev svaret "Forever".

I’m not being ironic. Like, forever. Because other people have said, ‘Is your timeline two years or five years?’ And I said, ‘Well, they’re still playing Morrowind and you go online and look at how many people are playing Fallout 4 and Skyrim.

Vidare poängerar Hines att man i nuläget inte vet hur spelet kommer att utvecklas över tid eller hur framtida innehåll kommer att se ut. Först behöver de spelare som kan säga sitt om basprodukten. i nuläget finns det idéer på Bethesdas ritbord för det långsiktiga arbetet med Fallout 76, men inget är i nuläget spikat.

Utan tvekan en ambitiös inställning från gänget borta i Maryland. Speciellt då Fallout 76 mötts av blandad kritik sedan avtäckningen på årets E3-mässa. Den 14 november släpps spelet till PC, Xbox One och Playstation 4.

Källa: Metro UK

@Coolhacker127: jag menade stund XD 20/09 TES VI hade redan varit här för länge sedan om det inte hade varit för TESO. Tycka vad man vill om TESO (det är bättre nu än den katastrof det var vid release) men finns väl ingen som inte hellre tar ett riktigt TES, dvs ett bra som TESV? Hoppas också... 17/09 jag tror att det kommer att både bli dött ganska sent men kommer att väldigt populärt en stunt och sen bara gå ner tills det dör som alla andra spel. (typ) :) (har fallout 4 och jag blev besviken ) 16/09 Detta är det första moderna Fallout spel som jag inte har förbokat. Att det inte släpps på Steam är en orsak men även att jag inte får samma hype känsla som de andra. Om det får bra betyg senare så kommer jag säkerligen köpa det. 15/09 Skit. Hoppas inte Cyberpunk 2077 hoppar på multiplayer skiten. 15/09 Är försiktigt possitiv till detta spel. Har spenderat huntratals timmar i Fallout 4 utan att tröttna så att göra samma sak tillsammans med en kompis vore trevligt. 15/09 känns som om det krävs en omfattande design för att hålla kvar folk länge. Spelade själv destiny 2 i några månader innan jag tröttna. Samma med wow. Enda som hållt mig länge är neocron och star tek online. Förstnämnda för sina gigantiska pvp battles o... 15/09 Please, kan inte någon rädda Fallout från Bethesda? 15/09 Hur det blir led drtta spel ska man väll följa för det är intressant. Men sen hoppas jag på dom gör ett fallout 5 som är nytt från grunden. Tex ny motor osv så vi får next generation fallout 15/09 Tänk om man kunde fått en onlinevärld i samma anda som fonline 2 med mindre buggar och möjligheten att bygga hus/städer. Fasen jag hade spelat det då. 15/09
Skicka en rättelse