Vissa föräldrar är helt enkelt svin.

Alla som har besökt en arkadhall har någon gång försökt sig på att styra en såndär sladdrig gripklo i ett lönnlöst försök att transportera ett ballt pris till en lucka i hörnet. Någon har kanske också tänkt tanken att försöka sticka in en arm i ett desperat försök att få tag på godsakerna men det glädjer oss att få fått för sig att skicka in sin dotter.. Men det är precis vad som har hänt i ett köpcentrum i New Hampshire.

Sajten Union Leader rapporterar om att en restauranganställd fattade misstanke om att något olämpligt var på gång efter att två kunder kommit in och yttrat orden "det där är osäkert". Hon var dock inte beredd på att se ett litet barns huvud sticka ut genom prisluckan på en BarBerCut Lite-maskin, tillverkad av Bandai Namco.

Polisen fick senare tag på en videoinspelnng av stölden där det tydligt framgår att en pappa i 20-30-årsåldern skickat in sin dotter på cirka 3 år i maskinen. Väl inne kunde hon skicka ut en rad priser, däribland ett Nintendo Switch och en DS, vilka mottogs med glädje av ett äldre barn som stod bredvid.

Först kommer ett Nintendo Switch ut...

... sen en liten flicka.

Efter stölden gick familjen lugnt därifrån och den lokala polismyndigheten försöker nu få fast pappan, varför de har släppt videon till allmänheten. De minderåriga är dock anonymiserade.

Hade man varit straffmyndig från att man föds, så hade barnet nog tänkt i andra banor! Det är lätt att vara efterklok när man väl sitter i den där stolen sedan. 19/09 Lotteriinspektionen kallar dom för "varuspelsautomater" och har koll på dom, man måste ansöka om tillstånd för att få ha dom. För att få tillstånd måste de dessutom finnas på en större tillställning så som ett tivoli (Liseberg/Gröna lund), marknad eller... 19/09 Glömde säga att jag håller med Carl helt oxå. Man får aldrig någonsin utsätta ett barn för såna risker och psykisk trauma som kan uppstå om barnet skulle fastna. Det finns aldrig något som rättfärdigar detta. 19/09 Jag tänker mest på vilka värderingar de barnen lär sig. Att det är okey att stjäla. Har alltid sagt att vem som helst inte ska få skaffa barn. Nu får alla det, drog och alkoholmissbrukare, gravt psyksjuka och grovt kriminella, samt människor som lever... 19/09 Vi ser helt klart på saken med olika måttstockar :) 18/09 Eh... va? Räcker det inte med paniken ett litet instängt barn skulle uppleva? Det finns enligt mig inget som rättfärdigar det där. Ingenting. 18/09 Wut. Vad är det värsta som kan hända? Ungen sitter fast i några minuter innan de som ansvarar för maskinen blir tillkallade och öppnar maskinen. 18/09 Trolla? Är det så det heter nu för tiden? När jag växte upp hette det dåligt skämt ;) 18/09 Behöver nödvändigtvis inte vara hans barn. Han kanske har stulit dem också.. 18/09 fyfan girigheten hos viss alltså, och en förälder dessutom.. facepalm på den idioten. Borde inte ens ha barn, bra han lär sina barn på det sättet va? vill du ha nåt är det okej att stjäla???? 18/09
Skicka en rättelse