Alla som har besökt en arkadhall har någon gång försökt sig på att styra en såndär sladdrig gripklo i ett lönnlöst försök att transportera ett ballt pris till en lucka i hörnet. Någon har kanske också tänkt tanken att försöka sticka in en arm i ett desperat försök att få tag på godsakerna men det glädjer oss att få fått för sig att skicka in sin dotter.. Men det är precis vad som har hänt i ett köpcentrum i New Hampshire.

Sajten Union Leader rapporterar om att en restauranganställd fattade misstanke om att något olämpligt var på gång efter att två kunder kommit in och yttrat orden "det där är osäkert". Hon var dock inte beredd på att se ett litet barns huvud sticka ut genom prisluckan på en BarBerCut Lite-maskin, tillverkad av Bandai Namco.

Polisen fick senare tag på en videoinspelnng av stölden där det tydligt framgår att en pappa i 20-30-årsåldern skickat in sin dotter på cirka 3 år i maskinen. Väl inne kunde hon skicka ut en rad priser, däribland ett Nintendo Switch och en DS, vilka mottogs med glädje av ett äldre barn som stod bredvid.

Först kommer ett Nintendo Switch ut...

... sen en liten flicka.

Efter stölden gick familjen lugnt därifrån och den lokala polismyndigheten försöker nu få fast pappan, varför de har släppt videon till allmänheten. De minderåriga är dock anonymiserade.