Inte helt otippat.

Den sydkoreanska klassificeringsbyrån ser ut att ha avslöjat att PUBG, Player Unknown’s Battlegrounds, kommer till PS4. Nu trodde vi visserligen inte att utgivaren skulle nöja sig med pc och Xbox, men det är alltid trevligt med “bekräftelser”.

PUBG sålde som smör på Xbox, men playstation-spelarna har fått vänta. Frågan är nu om ett släpp på Sonys maskin ens kan komma i närheten av forna siffror. Dels är Battlegrounds-spelandet på nedgång med konkurrenter som Black Ops Blackout, Fortnite och senare även Battlefields battle royal-version: Firestorm. Dels har PS4 redan de där storsäljande titlarna som Xbox så trånade efter när de slöt ett exklusivt avtal med PUBG corp.

Eurogamer skriver att det redan snackas om att PS-versionen kommer att bli free to play, men det återstår att se. Oavsett så har Battlegrounds givit sig den på att vinna tillbaka spelare: man har publicerat en plan för hur spelet ska utvecklas, och man försöker tackla spelarnas mest akuta önskemål.

När det begav sig streamade vi Battlegrounds titt som tätt. Kolla in nedan.

Datagrävare hittar ny snökarta i Battlegrounds

H1Z1 var early access på PS4 när det först kom. 20/09 Verkar som att du försöker få Early access att låta som något positivt... Är det faktiskt så långa matchmaking väntetider i multiplayerspel på Xbox som Xboxspelarna får det att låta som? 20/09 Aha. Tack för svar! Då vet jag. Detta spelsätt är då nog ändå inget för mig. Jag förstår inte hur detta kan vara så enormt populärt. Det är ju skittrist! "Last man standing"!? - What? 20/09 Det mesta är detsamma ja, men PUBG har 100 pers vid start, Blackout har 80, kartorna är också mindre i Blackout som jag fattat det, mer som Fortnite i storleken. PUBG är mer lutat åt realism om man får använda det ordet, det är långsammare och mindre... 19/09 Ett kontrollerat program med riktlinjer och tydliga förutsättningar för både utvecklare och konsumenter vs att random släppa early access-spel på en plattform? Microsoft är publisher för PUBG på Xbox One ja. 19/09 Vad är skillnaden? Med tanke på hur mycket MS använt PUBG i marknadsföring, skickat med spelet med varenda XBox som sålts i vissa regioner under perioder samt att utvecklarna plötsligt slutade prata om en eventuell PS4-version och att det verkar ta ca... 19/09 Inget officiellt ännu, men det ryktas om att full support för mus + tangentbord är på gång relativt snart. Tidigare i år så pratades det om att Razer och MS håller på med ett samarbete. Men det kommer förmodligen att vara upp till varje enskild utveckla... 19/09 Jag har bara spelat Blackout på Blops-betan. Inget annan Battle royal. Är det något som skiljer sig mellan Blackout och Battlegrounds? Vad i så fall? Eller är det samma spelsätt? Som att dör man bland de första så kan inte göra något annat förrän det... 19/09 Appropå konsol och FPS, någon som har något koll på när mus ska stödjas på xbox? Vet att det var snack om det förut. Har varit borta från min pc i några månader och fy fan det går ju inte att spela FPS på handkontroll. 19/09 Vad jag förstår det så finns det spel som är i early access på PS men inte något officiellt early access-program? Kunde heller inte hitta någon kategori eller liknande på PS store. Hursomhelst, poängen med att PUBG hoppade på Game Preview-programmet på... 19/09
Skicka en rättelse