Europeiska guilden Method låter oss vanliga dödliga kolla på.

Uppdatering (20:42):

Och där var det över! Vi säger grattis till Method som alltså blir den första guilden i världen att besegra Uldir-raiden på den tuffaste svårighetsgraden. Artikeln kommer att uppdateras med VOD av det lyckade försöket så fort en sådan finns tillgänglig.

Originalnyhet:

Förra veckan öppnade Blizzard upp mythic-versionen av Uldir, den första raiden i World of Warcraft: Battle for Azeroth. Detta markerade starten för den prestigefyllda kampen om att bli den första guilden i världen att fälla samtliga bossar. I skrivande stund har både amerikanska Limit och europeiska Method klarat sig fram till den sista bossen, blodguden G'huun, vilket bäddar för en rafflande uppgörelse.

Är man sugen på att följa spektaklet kan man göra så via Twitch, där medlemmar ur Method låter allmänheten följa deras resa mot toppen. Detta har visat sig vara populärt, då World of Warcraft de senaste dagarna samlat fler tittare än Twitchgiganter som Fortnite, League of Legends och PUBG. Det är inte något man ser varje dag!

Ingen fara! Glöm inte återkomma nästa vecka hur det fick med övningen herr wannabvuxen! 26/09 Med din respektabla ålder borde läsförståelsen vara högre. Jag tolkar det som att du bara försöker trolla, men samtidigt försöker du så hårt att du mycket väl kan antas faktiskt tro på det du skriver. Men trots att jag antas vara barnet så kan jag föreg... 26/09 Att gå till attack mot vadå? Jag skrev bara fakta om dig som du visar genom ditt beteende, vad exakt är barnsligt tycker du? att jag har rätt? att du kanske ska tagga ner mot andra? läran att låta andra tycka som de vill är något du inte bär på? Det är... 25/09 Då är det dags att växa upp snart. Att gå till attack på det sättet och sen anta att man är deprimerad bara för att du får mothugg är extremt barnsligt. Du förlöjligar i princip de med faktiska problem. Bete dig som den vuxna person du utger dig för att... 25/09 För det första är jag nog äldre än dig för det andra så blev det ocoolt att gå in och spy galla på allt som inte passar dig typ 1996. Dags för dig att gå vidare. Varför jag svarade mest är för att du uppenbarligen inte mår bra, går man igenom dina svar... 25/09 Jisses, tagga ner... :D Vad är det med kidsen idag som gör att man går från 0 till 100 med alla dessa personliga påhopp? 20/09 Du kände verkligen att du ville lägga energi på en sån idiotisk kommentar? Här gör de något för communityn, de lyfter ett 14 år gammal spel till toppen av twitch och så kommer stora kungen och skriver jahapp? Dags att gå till läkaren och be om mer medic... 20/09 Jahapp...... 20/09 Även jag har följt detta mythic-race, och jäklar vad kul det var! Tummen upp till Method som valde att streama, vilket gjorde det hela mycket mer tillgängligt. Även amerikanarna och ryssarna förtjänar ett par tummar då det verkligen blev ett race. Limit... 20/09 Ja,hoppas fler guilds väljer att streama nästa raid :) 19/09
Skicka en rättelse