Stridsvagnar, visibilitet och mycket annat i ett 24 minuter långt klipp.

Om nästan exakt två månader släpps Battlefield V, den senaste delen i den anrika spelserien från Dice. Tidigare i månaden hölls spelets första (och enda?) öppna betatest, där vi fick puckla på varandra i norska Narvik och nederländska Rotterdam.

Tidigare idag publicerade Dice ett nytt avsnitt av "Dev Talks", där de berättar vad de lärt sig från betatestet. Klippet går att kolla på ovan och klockar in på dryga 24 minuter. Fordon, attrition-systemet och spotting är några av samtalspunkterna.

Missa inte heller den stora tråden i forumet om månadens betatest som lades upp tidigare i månaden!

Lanseringen av Battlefield V blev som bekant försenad till den 20 november, något som delvis tros bero på att EA och Dice vill undvika de båda giganterna Call of Duty: Black Ops 4 och det stekheta Red Dead Redemption 2.

Nu har jag spelat bf2 (igen) i några timmar =). Ja, vad ska man säga. det var ju inte alls som jag mindes det, kan man ju lugnt säga. och måste nog säga att jag blev lite besviken. Trodde nog jag skulle få en mer nostalgisk känsla när jag spelade bf2... 30/09 Kan komma med en rapport när jag spelat bf2 igen :). Bara jag som ska få tummen ur och installera allt. Men kollade en gameplayfilm på youtube och kan inte säga att jag fylldes med en enorm längtan efter att testa bf2 igen. Men ska absolut ge det en cha... 25/09 @Bawzan: Är nyfiken att höra hur du upplevde BF2 nu efter så här många år? Man har ju kvar alla gamla minnen och det känns som att man lätt kan bli besviken att det inte är lika kul som förr. 25/09 Gillade betan skarpt, men har varit borta från BF ganska många år då jag inte spelat ordentligt sedan BF2. Jag köpte BF1 med alla tillägg för 99:- dagen efter betan och har spelat ganska intentivt sedan dess. Hade helt klart mycket roligare i BFV och... 24/09 Tack för svar! Får ta en titt på det ikväll. Har man nåt att göra till bfv kommer ;) Ska bli kul att se om det är lika bra som man kommer ihåg det 24/09 Är bf2 fortfarande kul? Extremt. Är bf2 fortfarande bättre än dagens spel? Både ja och nej. Gameplay, feel och teamplay är fortfarande kung i BF2. Men saknar ju lite av dagens snabbhet och allmänna förbättringar. Skulle lätte köpa en remake av bf2 i fro... 24/09 Det här är ju din personliga åsikt, som du givetvis får ha, men var bf2 verkligen så bra som alla kommer ihåg ? Jag kan själv inte säga att bf2 var bättre eller sämre än bf3 så här på rak arm. Jag menar, jag hade hur kul som helst med bf2 när det begav... 23/09 Men du, jämför den här smörjan med bf2 som släpptes 2005 (!) och vart serien var på väg. Visst, grafiskt har frostbite motorn gjort sitt, men spelmässigt? Det har ju stagnerat i varenda släpp sedan bfbc2. Battlefield ska va Kul! Det ska kännas som ett... 23/09 Älskar att folk dömmer och knappt kört mer än en runda. Bfv går åt helt rätt håll och är den största förändringen gameplay-mässigt sedan innan bf3. 23/09 I betan ja. Men dom hade långt ifrån med allt. Dom hade inte ens med alla stridsvagnar. Plus all DLC kommer va gratis så dom lär lägga till mycket mer. 22/09
Skicka en rättelse