Inom kort ska vi få bekanta oss med Fallout 76 för första gången, vad är du nyfiken på?

Fallout 76 var en av de stora kanonerna som avfyrades på årets E3-mässa men det var länge sedan ett spel var så splittrande. Vilket såklart var väntat när man tar en gammal solo-upplevelse som Fallout till multiplayer. Många är oroliga för att känslan ska förstöras om andra spelare springer runt och fjantar sig i ödemarken. Eller bara förstör för dig.

Vår intervju med Pete Hines från Bethesda blev en av de mest tittade från årets E3-rapportering och vi vet att många fortfarande har frågor kring spelet. Därför är det glädjande att avslöja att Anabelle Lancelot snart ska få bekanta sig med spelet och säkerligen få möjlighet att räta ut några frågetecken. Så ställ dina frågor här i kommentarsfältet.

Are we going to get any information or a greater look into how going "solo" will play out. How is questing treating players who doesent like to be forced to even temporarely join those brief awkward squads, are we going to miss out on the majority of... 27/09 När kan vi förvänta oss de utlovade privata servrarna? Och går det att ställa in "player count 0" och utforska kartan helt utan andra spelare. För många av oss är detta en "deal breaker" för att ens överväga f76. Nu när dem har infogat muliplayer i sin... 27/09 Var inget illa menat, bara att många sakerna ang tex ganking har dom pratat mycket om bla. 25/09 Kommer det finnas något clan vs clan, typ clan war eller liknande typer av event där man kan PvPa utan tidigare nämnda restrictions? Kommer det finnas områden med open PvP (typ "Wilderness" i RuneScape)? Hur många spelare går på en server? 25/09 Jaha förlåt, jag visste inte att man skulle läst/sett/hört alla tidigare intervjuer med Bethesda och kunna dem utantill så att man inte råkar fråga samma här på FZ. Ber så hemskt mycket om ursäkt, ytterst klantigt av mig! (hoppas att jag inte får en ban... 25/09 Haha, tack! Det är franskt! 25/09 Jag som spelar ett par timmar i fallout för att sen snegla på moddar (bäst med fallout ju!). Så frågan är, hur ser det ut på moddfronten? Måste jag ha cheat engine isåfall? Andra frågan, jag som gillar att trackasera folk och förstöra för dem i spel som... 24/09 Vad är Max level? Hur kommer "progression" se ut i spelet? Kommer man döda saker, få XP och levla upp eller går man upp i nivå och blir bättre på saker genom att utföra dem istället (T ex hugga ved och du blir bättre på att hugga ved). 24/09 Ingen story pga det är ett multiplayer spel 24/09 Är man tvungen att ha spelat de andra 75 spelen för att förstå handlingen i del 76 eller är det fristående handling? 24/09
Skicka en rättelse