Det kostar att få spelet före alla andra.

Super Mario Party släpps till Nintendo Switch nästa vecka, den 5 oktober, men någon var riktigt (riktigt!) sugen på att spela det före alla andra och var beredd att betala för det. Spelet dök upp på amerikanska Ebay för några dagar sedan, med ett utropsspris på cirka 44 000 kr, men det steg snabbt och avslutades för nästan 20 000 kr mer, 62 400 kr.

I annonsen, som numera är borttagen, kunde man se personen testköra spelet på sin egen Switch. Man kunde också läsa att säljaren hittade spelet på marken på en flygplats, vilket skulle kunna stämma om till exempel en recensent tappat sitt tidiga exemplar.

@Winzi: Själv så kan jag inte förstå varför man designat mini games för att INTE fungera med pro controllern. Som jag förstått det så designades och släpptes iaf Pro Controller långt innan Mario Party så det är ett direkt val gjort att skita på de som... 26/09 Pro controller kan jag ju mer eller mindre förstå varför. Handheld är väl rätt uppenbart att det inte fungerar då de olika mini spelen kräver en del viftande (har alltid gjort det sedan wii) och det fungerar ju inte om de sitter fast på enheten. Annars... 26/09 Har pengar inget värde så visst. 25/09 Ojdå, efter att jag läste att man inte kan, 1. Spela med pro controller 2. Spela vanliga story / board mode online med/mot vänner 3. Köra detta i handheld mode Så valde jag att avbryta min pre order, såg fram emot Mario party tills detta... Sjukt tråkig... 25/09 Undrar vad en kopia av Mario kart Vr kostar... https://imgur.com/gallery/Wxl2hwR 25/09 Hahaha "jag hittade den på marken" yeeeeeaaah right, I call bullshit. 25/09 Jävlar vad nintendo kommer se rött, skulle inte bli förvånad om det kan sluta illa för han som "hittade" spelet o sålde det. 25/09 Tror videon är från den som hittade spelet som extra bevis att han har spelet till försäljning. 25/09 det var väl säljaren som la upp videon så nu har han råd att köpa en riktig tv vad köparen har för tv förtäljer inte historien :) 25/09 Så han har >60000 att lägga på ett spel, men inte pengar att skaffa en ordentlig TV? Härlig prioritering... (Om nu inte videon var från ett hotellrum?) 25/09
Skicka en rättelse