Hell, it's abou- förlåt. Fel spelserie.

Surprise, surprise, alla ni som längtat efter att återvända till en mer vaniljdoftande version av Azeroth. World of Warcraft Classic kommer att finnas tillgängligt för en testrunda under årets Blizzcon – på plats eller hemma i soffan för dig med virtuell biljett.

Detta kommer kanske lite som en överraskning, efter den senaste tidens spekulationer om att titeln fortfarande skulle vara ett par år bort. Dagens nyhet slår förvisso inte helt och hållet hål på sådana påståenden, men en inte alltför vild gissning är att nya detaljer om utvecklingen dyker upp under mässan. Årets upplaga går av stapeln den 2 november och hålls i Anaheim Convention Center.

Det är quality of life-skiten jag vill bort från. Tar bort så otroligt mycket från upplevelsen och gör att världen inte känns levande alls. Retail känns mer som en samling minispel efter att man tagit maxlvl än en upplevelse. Jag har lirat på private... 28/09 Nostalgia is a bitch? What? Jag är glad att äntligen kunna sluta spela på privata servrar och få spela den officiella versionen som inte kommer att stängas ner. Sen hela den där nostalgikortet som folk spelar ut börjar bli tröttsamt. Varför tror folk... 28/09 Bästa me äldre wow var att man kunde tuna sin nisse till vad man vill. Idag känns ens gubbar v äldigt carbon-copy. Ska bli spännande att se hur dom gjort och avvägt designbesult. 28/09 Intressant att jag, trots dagens enorma spelutbud, mest av allt ändå ser fram emot en ny-release av ett spel som släpptes för typ 15 år sedan? Detta kommer bli så JÄVLA roligt! :D Och gällande BFA (i kontrast) så har jag redan tröttnat, sämsta expansion... 28/09 Det är väldigt många saker som gjorde vanilla roligt, men att spela det idag är inte roligt. Kommer ihåg som healer att grinda guld varenda sekund jag inte var med i en raid för att ha råd med repairs, det var hopplöst tråkigt. Upptäcksresean var kul,... 27/09 Educate yourself. Du kan inte köpa dig till max level. Du kan inte köpa guld per say för riktiga pengar, du kan köpa en token och göra vad du vill med den, gold farmers var också ett stort problem under vanilla tiden. Nu har man inga gold sellers som... 27/09 @cybo: Många stora streamers som Lirik,Soda,Summit,Kungen,shroud har alla sagt att dem kommer streama Classic vilket kommer göra att många under 30 (jag själv är 25 och spelar privat server dagligen för vanilla) kommer börja spela classic. Alla av dem... 27/09 @Godofcheese: Quality of life changes = Man kan köpa sig till max level, kan köpa guld för riktiga pengar. Alla har helt överdrivet gear och mount som gör att ingen känner sig speciell. Man går in i en lfr halva raiden är afk och sen clearar man all con... 27/09 Vad bra att du är här för att diktera hur vi tycker och känner. Inte lika bra som jag kommer ihåg? Menar du att mitt minne fallerar efter en dag? 27/09 Nostalgia is a bitch, brukar man säga. Jag har spelat sen release, och spelar fortfarande spelet. Det är inte lika bra som du kommer ihåg, men för sin tid? sure! det var revolutionerande. Men det har inte åldrats bra jämfört med live som har kommit med... 27/09
Skicka en rättelse