Sony läcker information om storlek, exklusivitet och Red Dead Online.

En nyligen avtäckt PS4 Pro-bundle med Red Dead Redemption 2 avslöjar tidigare okända detaljer om Rockstars stekheta westernspel. Det är Sonys produktsida för konsolen som berättar hur stort spelet är och hur många spelare det blir i multiplayerläget Red Dead Online, skriver uppger siten Rockstar Intel.

Först och främst storleken: spelet kommer ta minst 105 gigabyte av konsolens lagringsenhet i anspråk. Hur mycket plats eventuella extratexturer för PS4 Pro och Xbox One X behöver är oklart.

Red Dead Online får stöd för 2-32 spelare, ska Rockstar Intel ha snappat upp, liksom att PS4-spelare (eller möjligen PS4 Pro-bundle-köpare) får 30 dagars exklusiv tillgång till onlinematerial.

Ingen av uppgifterna är bekräftad (eller dementerad) av Rockstar själva, så tills vidare är de att betrakta som spekulation.

Ultra HD blu-ray fungerar på de nyare Xbox one modellerna (ONE S och ONE X) Däremot har sony valt att snåla in på det stödet, säkert pga de vill sälja sina egna Ultra hd blu-ray spelare lär ju inte vara en speciellt dyr teknik. 28/09 Vet till pc så är skivan ofta en dummy (följer med endast en installer av t.ex steam, orgin eller uplay oftast). Sen kan skivan ha någon form av aktivering så spelet laddas ner från nätet. Men spelet får troligen inte plats på en skiva, så antigen får... 28/09 Jo detta är förmodligen en förklaring. Jag tycker det verkar konstigt att en extern ska vara snabbare. Diskarna är ju av samma hastighet om man har en av samma sort (flaskhals). Men jag tror inte att man märker större skillnad på en extern eller intern... 28/09 Ibland känns det som utvecklarna gör spelen obscent stora bara för att djävlas... 27/09 Det är knappast gränssnittet som är problemet. En hårddisk är på tok för slö för att det skall bli ett bekymmer. Kan tänka mig att belastningen från operativsystemet med bakgrundstjänster etc drar ner prestandan på den interna. En 4 TB borde även ha mer... 27/09 Gissar att det är ungefär som ettan, dvs det finns en main story som lär vara rätt grym. Sen är det en öppen värld, ja. Gillar du inte open world så håll dig till main story. 27/09 Ni som läst på, är 2:an open world så man inte orkar, eller finns det en röd tråd? Eller är det bara PANG! här är den öppna världen, massa markers, fullt med uppdrag som inte är sammanflätade, samla hösäckar, gå dit, gå hit? Är det likt GTA spelen? 27/09 Usch!Men bra ska städa ssd hårddisken. :) 27/09 Jaha, men dåså! :) Kör ju Pro å blev lite orolig. Tycker 30 bilder per sekund är helt ok på konsol, iallafall äventyrspelen. :) 27/09 Min PS4 Pro är redo, jag är redo. 27/09
Skicka en rättelse