Tungur knifvur.

Alla vill åka med på det likt indiska järnvägstransporter överbelamrade battle royal-tåget. Senast ut är ukrainska gänget Blackrose arts som efter en första, lyckad indigogo-kampanj nu meddelar att deras spel Valhall nog ska bli verklighet.

I spelet kommer femtio krigare slåss om rätten att bära Odens svärd i det kommande Ragnarök, undergången. Svärd, yxor pilbågar och sköldar ligger spridda över kartan som sakta men säkert äts upp av någon hemsk domedagskraft. Kartan är indelad i fyra distinkt olika zoner där olika årstider råder, så fight i snö såväl som sommar och höstrusk kan bli verklighet.

Valhall kommer att kunna köras i första- såväl som tredjepersonsperspektiv och innehåller parkourelement som i Dying Light: Bad Blood.

Spana in en gameplaytrailer nedan. Och om ni tyckte att musiken var svängig så är det dängan Berserkir från plattan Herja av Danheim. Finns på Spotify.

Jahapp, ännu ett battle royal spel. Undrar varför just denna sortens spel är så populära? Har självklart inget emot att folk gillar det, det är en genre som aldrig intresserat mig, finner det ännu mindre intressant då varannat spel som släpps nu är BR.... 29/09 Hoppas ingen tog illa vid sig, jag har absolut inget i mot BR. Jag spelar det dock inte. Hur länge kommer BR hålla i sig. Alla spel som släpps trycker in BR, eftersom de VET att det finns pengar att tjäna. Jag tänker tillbaks när BF1942 släpptes, dom... 27/09 Du bör hålla ett öga på Rune, om du inte redan känner till det. Det stämmer överens med mycket av vad du eftersöker, och är något jag själv ser fram emot just för att det har djupare gameplay än något som detta vikingatids BR-spel. 27/09 Jag har inget emot det men här verkar det inte tillföra nåt intressant tycker jag. 27/09 Vad är det som krymper på kartan denna gång? En ring med korpar som flyger närmare varandra? 27/09 Vad är det med Battle Royale som folk inte tycker om förutom att det just nu råkar vara trendigt? Verkar ibland som folk ogillar det för det är "häftigt att hata". 27/09 Komiskt att du nämner FIFA 19, det finns ju faktiskt nåt som kan liknas vid ett survivalläge... Men verkar faktiskt som ett rätt kul förfestläge 😊 27/09 Jag håller med. Skulle vilja se betydligt mera djupare game play än battle royal. Lag baserat, bygga sin vikingaby, skepp, plundra, erövra viktiga punkter, claner eller mmo.... tja listan kan göras lång av vilket potential detta spel kan ha om dom fakti... 27/09 @laban005: War of the Vikings var apbra innan de nerfade sönder bågskyttarna. :) 27/09 Inga spjut eller yxor? Va dåligt :D 27/09
Skicka en rättelse