Pirata med lava under fötterna i den nya regionen The Devil's Roar.

Sedan släppet den 20 mars har det Microsoft-exklusiva Sea of Thieves fått tillskott av innehållsuppdateringarna The Hungering Deep och Cursed Sails. Det tredje (av totalt sex) uppdateringar att släppas 2018 släpps idag och har namnet Forsaken Shores.

Uppdateringen introducerar bland annat den nya, vuklaniska regionen The Devil's Roar. Var beredd på att ägna dig åt svettig slupslalom för att undvika faror från den förrädiska miljön, med andra ord. Vulkanutbrott, lava och gejsrar vill alla ha ihjäl dig och dina landkrabbor till piratkompanjoner.

Forsaken Shore introducerar också roddbåtar, nya voyages, föremål och massa annat smått och gått. Den fullstälndiga listan på nyheter går att hitta här, på dne officiella hemsidan.

Är det motor på roddbåten? Såg ut att gå väldigt fort :D Kul att dom äntligen lägger in det! 28/09 SoT är ett spel man ska spela med kompisar. Det händer alltid helt otroliga saker när man spelar och man har alltid historier att berätta för de som inte va med vid speltillfället. Det handlar mest om äventyret tillsammans, det är väldigt svårt att förk... 28/09 Det är ju en bra tanke att ingen ska ha fördelar pga bättre gear/högre level, men det passade inte riktigt mig som älskar loot. Har haft ett par roliga stunder när jag hoppat in random och hamnat med bra folk, men nånstans så räcker det liksom inte rikt... 28/09 För sp spelaren kan det vara lite dött. Men sof är lite beroende av att man gör sina egna äventyr. Bara kosmetisk progress är på gott och ont men meningen är att ingen ska ha fördelar bara för att den spelat mycket mer. Jag tror mycket av det är just... 28/09 Skoj! Ska skaffa GamePass när Forza 4 släpps så lär testa spelet. 28/09 Har testat det lite av till sen release, men fastnar liksom aldrig. Spelar 2-3 dagar sen är jag less på det. Jag saknar nån form av progress, enbart kosmetiska föremål räcker inte för mig. Sen är ju världen också så himla död, (den befolkas ju enbart... 28/09 Nej det vill jag inte påstå. jag spelade när det släpptes och en bit efter hungerin deeps och det var aldrig så att spelet kändes tomt eller att man saknade nån att spela med. Vad jag förstått så är det många som spelar fortfarande. Körde med gamepass... 28/09 Var det inte så att spelet var poppis i början med att spelarantalet dök som en full skattkista ner till havets botten väldigt fort? 28/09 Om man skulle ha gamepass bara för detta spelet så gör man en dålig affär. Tar bara 4 månader sedan blir månad nr 5 dyrare än om du hade köpt det. 28/09 Om man hade släppt ett färdigt spel med mycket innehåll från början hade det varit svårare att hålla folk kvar i Game Pass-abonnemang. "Nu är jag less på det här spelet, dags att avsluta abonnemanget. Hmm, det kommer en stor uppdatering nästa månad...... 28/09
Skicka en rättelse