Utvecklas exklusivt för den kinesiska marknaden.

Nyligen läckta bilder från kinesiska Tencents version av Call of Duty för smarta telefoner visar att utvecklingen av mobilspel går i en rasande fart. Rent visuellt har vi redan kommit till en nivå som kan konkurrera med tidig PS3 och Xbox 360-grafik och skulle du visa mig en bild av Nuketown nedan skulle jag personligen ha svårt att peka på vilken version som är vilken. (Bortsett från touch-gränssnittet, såklart.)

Call of Duty till smartphone är till synes ett hopkok av flera olika titlar, med kartor och spellägen blandade i en slags best of-mix. Titeln är än så länge enbart planerad för den kinesiska marknaden och bilderna som du ser ovan är tagna under den betaperiod som just nu pågår. Den färdiga versionen av spelet är planerad för release inom loppet av några månader.

Skulle du ge spelet en chans om det kom till väst?

Ja, med tanke på hur dagens teknik ser ut så är det helt okej. 01/10 Okej och därför är 3 timmars batteritid vid lite grafiskt krävande spel bra? 01/10 Nej, switch idag och gameboy då är verkligen inte i samma liga. 01/10 Det är också typ 16 år emellan gameboy advance och switch självklart har switch bättre hårdvara. Switch bör ju ses som dagens gameboy spelen är begränsade jämfört med vanliga konsoler men imponerande för att vara bärbara. Jag håller med om att steget... 30/09 och i dagens läge skulle en gameboy advance kunna hålla ännu längre. Vad är din poäng? :P Precis, det är varken jämförbar hårdvara eller grafisk kvalitet på spelen. 30/09 Ja 3 timmar skulle jag påstå är kass. Räcker ju knappt till en långresa med bilen vet när jag var liten kunde jag med mitt gameboy advance klara semestern med typ ett batteri byte. Visst inte jämförbar hårdvara men 3h betyder ju laddning rätt ofta. 30/09 Hur bra ska batteritiden vara bra för att inte räknas som kass? Spela typ Zelda i 3 timmar på batteri låter inte så kasst IMO. 30/09 Kan mycket väl tänka mig det finns chip för mobila plattformar som presterar bättre än original one och ps4 när det är dags för nästa Xbox och ps5. Speciellt om man accepterar att surfplattan har fläkt och kassbatteritid. (som nintendo switch) Blir nog... 30/09 @jOnÄTÄn: Dom menade att utvecklingen går så snabbt och konsoler har en livslängd på typ 5-10 år men det kommer 10-20 nya mobiler varje år så dom sa att mobiler skulle kunna gå om konsoler oavsett vilken man tittade på. EDIT: Ska väl poängtera att det... 30/09 Vilka konsoler pratar man om då? För är det förra generationen så är de väl redan förbi. Och med tanke på vilken grafiknivå Nintendo switch orkar med, så tror jag inte det dröjer särskillt många år innan i alla fall surfplattor går förbi de vanliga Xbox... 30/09
Skicka en rättelse