Premiär för förstapersonsläget - se allt i 4k.

Som utlovat har Rockstar släppt en ny gameplay-fokuserad trailern från Red Dead Redemption 2 där vi bland annat får en första skymt av förstapersonsläget. Berättarrösten, och de tillhörande sekvenserna, lägger stor vikt på hur spelet rör sig från storyrelaterade händelser till det fria upptäckandet. Hur spelet ska bli din upplevelse av den vilda västern som håller att bli tam men som fortfarande kan bitas.

Så här kommer Jocke tillbringa mycket av sin tid i Red Dead 2

Vi får bland annat veta att just din Arthur Morgan kan strunta i den personliga hygienen, eller ta ett värmande bad. Råna allt från tåg, diligenser och vanliga hem, eller själv råka på skurkar och banditer från rivaliserade gäng. Skjutsa glädjeflickor eller besöka en änka som har dig att skylla för sin relationsstatus.

Kort sagt, det finns massor att göra. Vad ser du mest fram emot?

Förstapersonsläget i egen hög person

Vi vet exakt vad du tänker på när du ser en häst som fryser

"Alltså, din farsa glodde snett på min häst"

Revolverstorleken påverkas inte av väderleken

Fel tillfälle att tappa all lingonsylt

"Arthur, har du badat i år?"

Det så kallade Jocke-kameraläget

Segt för oss som vill ha PC. Ser utom som det blir copy+pasta på Gta v. Current gen, 30fps, next gen 60fps och sen PC. Så, tidigast våren 2020 skulle jag tippa :/ 02/10 Varför de så hypat de snyggt, men jag kan inte säga jag är hypade för de :) . Spelat ettan när den kom och de var ok spel inget special. Blir nog att jag spelar de när de släpps till PC. 02/10 Tveksamt att det inte släpps till PC. ;) 02/10 Tveksamt att det släpps till PC. ;) 02/10 Jag hoppas det släpps till PC också 02/10 Kan alla bara hålla käften angående PC...TACK! 02/10 Jag gillade vyerna, speciellt uppe i bergen. Jag ser nog mest fram emot att fritt få rida ut i vildmarken och jaga för hud och mat. Leva lite som en ensamvarg ett tag :P 02/10 Jag är tyvärr helt "opepp" på detta spel för tillfället, vilket jag tycker är synd då jag tror det kommer bli ett mycket bra spel. Minns att jag spelade och gillade 1:an, men det var länge sedan nu. Min plan för att bli "pepp" och få rätt "känsla" inför... 01/10 Jag hoppas att man kan göra HUDen så dynamisk att den försvinner helt vid de flesta tillfällena. Förstår att det går att stänga av den helt men brukar ju tyvärr inte fungera så bra genom hela spelet. Behöver tex inte en mini-map när jag tar mig från pos... 01/10 Inte så mycket man kan se och jämföra med än. Men det är det som kommer bli det intressanta, kommer Rockstar lyckas slå Witcher3 och Origins bland annat, när det gäller en stor dynamisk värld med många sidequests, questionmarks, etc. För GTAV hade det... 01/10
Skicka en rättelse