Lägg din röst och diskutera.

På fredag släpps Assassin's Creed Odyssey, den elfte delen i Ubisofts elva år gamla serie. I snitt har man alltså släppt en ny del varje år. Bara 2008 och 2016 var kalendern fri från stora releaser, men 2014 släppte man två (!) spel i princip samtidigt: Unity och Rogue. Denna takt är något som ofta kritiserats, men betygen har inte sällan varit höga – inte minst för Ezio-trilogin.

Odyssey har fått i stort sett utmärkta betyg och i första delen av vår recension instämmer vi i gillandet. Nu ska vi dock backa bandet; till italienska renässansen, franska revolutionen, sjörövarnas gyllene era, forntida Egypten och så vidare. Vilket är tidernas bästa Assassin's Creed?

Röstningen avser alla huvuddelar i serien, förutom just Odyssey som ännu inte släppts.

Jag är hardcore fan av AC serien, men lyckades aldrig avsluta AC:S av något skäl. Har det på datorn så kanske ska göra ett försök till. Men favoriten är och kommer alltid att vara brotherhood. Den stora kartan, massiva mängden sidouppdrag, handlingen... 03/10 Assassin's Creed II utan tvekan för mig. Har kommit till Syndicate, det är nästa del som ska spelas. Sämst var nog Unity, grafiken var ett riktigt bra steg upp men storyn med the first civilization existerade typ inte. :( 02/10 Jojo så brukar de göra, och som jag läste i recensionen här så SER de lika ut på ytan, men tydligen mer skillnad än det verkar. Hoppas på det :) 02/10 "Nya ser ut som mer same same och det är inte dåligt men tyvärr för tätt tror jag. De ska nog vänta 2-3 år mellan spelen". Du vet om att det är två olika team som gjort Origins och nyaste va? Båda teamen har hållit på i 2-3 år med varsitt spel. 02/10 *Första spelet var banbrytande, klättra på allt och animationer i världsklass *Ezio triologin är bäst story, 2:1 och 2:2 kunde vart DLC *3:an gjorde nått nytt och tog bort höga hus, skog och vinter var jättebra, Tomahawken var häftig, dual wielding ftw.... 02/10 Själv föredrar jag trilogin över de nyare när det kommer till kontrollen. Gubben flyger fram för enkelt i de nyare. 02/10 Assassin's Creed IV: Black Flag No other! Origins is Nr2 new one maby a new Nr2 or 3 all other shit and/or snore fest! 02/10 Härligt! Har inte spelat origins då jag inte riktigt gillar platsen det utspelar sig, men är klart sugen på nya. Dock brukar jag inte köpa vid release utan något år senare på rea. 02/10 Då kommer du älska det nya AC, mycket större värld och helt öppet med. Dvs du kan gå i land vart som helst när som helst. 02/10 Gillade skarpt Ezios resa i alla spelen, men roligast hade jag i Black Flag. Storyn var lite meh och "stealth"uppdraget i buschen.. herrejösses.. men så kul det var att upptäcka allt, uppgradera sitt skepp, ge sig på tuffare och tuffare skepp, till slut... 02/10
Skicka en rättelse