Solklara vinnare framför Origins och Brotherhood.

Imorgon släpps Assassin's Creed Odyssey, elfte delen på elva år i Ubisofts storsäljare. Då läser ni vår slutgiltiga recension; första delen hittar ni här. För några dagar sedan bad vi er också att rösta fram det hittills bästa Assassin's Creed av de då dittills släppta tio spelen. Knappt 1 000 har röstat.

Resultatet? Snudd på dött lopp mellan Black Flag (2012) och Assassin's Creed II (2009). 343 röster för sjörövaräventyret och 337 för ikonen Ezios första äventyr. Så, där är de bästa enligt er.

Trean (Origins) och fyran (Brotherhood) kom på behörigt avstånd. Hela listan ser ut så här:

  1. Assassin's Creed IV: Black Flag, 35 %

  2. Assassin's Creed II, 35 %

  3. Assassin's Creed Origins, 11 %

  4. Assassin's Creed: Brotherhood, 8 %

  5. Assassin's Creed, 4 %

  6. Assassin's Creed III, 3 %

  7. Assassin's Creed Syndicate, 2 %

  8. Assassin's Creed Rogue, 1 %

  9. Assassin's Creed Unity, 1 %

  10. Assassin's Creed: Revelations, 0 %

22 timmar in, precis kommit till Aten och är level 24. Tokälskar spelet :D 05/10 @breahl: Håller helt med dig här! 12h in i det nu och det är riktigt bra! 05/10 Jag saknade ett AC, det nyaste, Odyssey! :) Det slår lätt alla som kommit hittills. 05/10 Har inte spelat Black Flag. Jag tycker Brotherhood följt av Assassins Creed 2 är bäst. 05/10 Black flag! Skoj att det vann en omröstning. Håller Ezio spelen som de sämsta förutom Unity men det är mest pga av att jag inte klarar av Ezio som karaktär och Venedig var hemskt. Men får tipsa om Rogue till folk som gillar Black flag, nästan lika bra. 05/10 Vad jag har svårt att förstå när jag ser den listan, är att det första spelet kom så högt upp i den. Finks det alltså verkligen folk som tycker det är bra? 05/10 Black Flag var det första av spelen som gjorde att jag fastnade för serien och som jag körde igenom helt efter det spelet så har jag plöjt igenom efterföljarna och jag kommer förmodligen köra de innan fyran också när jag har tid. 05/10 Va? Nej nej nej, det kan inte stämma. Assassins Creed = Åsnerövens Beskännelse Låter helt klart som något sjuk porrfilm och undertitlarna gör det inte bättre direkt. Tror jag står över den här "mjölk"produktionen https://www.youtube.com/watch?v=X_epmoLe... 05/10 Spelar som av en händelse igenom black flag just nu och älskar det. Känns som allt man drömde pirates på c64an skulle vara när man såg kartongen. 04/10 Brotherhood var bäst enligt mig. Jag gillade skarpt Recruit an Assassin systemet. Mycket besviken att det inte kom till Origins, men man kan åtminstone tvinga fiender att bli en del av ditt shipcrew i Odyssey. 04/10
Skicka en rättelse