Men det finns ett spel som slår Fortnite.

Att Fortnite är årets stora kassako är det nog ingen som förnekar, men trots detta blir man alltid en aning förvånad när man får höra summorna på riktigt. I en ny rapport utförd av analysföretaget Sensor Tower uppger dem att Fortnite har dragit in runt 300 miljoner dollar, ungefär 2,7 miljarder kronor under loppet av 200 dagar. Detta trots att Fortnite hade en invite-only-beta i 90 dagar.

Av de 300 miljonerna var även 20 miljoner indragna den senaste veckan i och med lanseringen av säsong 6. Strax bakom Fortnite ligger Clash Royale följt av Tencents MOBA Honor of Kings.

Trots dessa otroliga siffror från Epic Games är de ännu långt bakom Niantics Pokémon GO som drog in samma summa på nästan hälften av tiden, 113 dagar.

De är nog rädda och väntar för att de vet att BR i BO4 och BF5 båda kommer att ta många av deras spelare. Jag är mest intresserad över BF5 BR, om man kan förstöra allt på kartan så kommer spelet att slå alla andra BR på fingrarna. 08/10 Fint men va fan hände med PUBG till xbox, har inte hört ett skvatt om spelet de senaste halvåret. Gick dom i konkurs eller vill ingen spela det längre ? 07/10 Brukar köpa battlepass till grabben och nåt skin ibland, tycker ändå dom kommer med rätt mycket kontent i jämförelse med andra spel.. 07/10 Ja Fortnite har man ju hört hur populärt det är, samt Pokemon GO efter förra sommaren. Men resten av spelen som nämndes, aldrig hört talas om dem. Ändå drar de in såna mängder. Jag har verkligen noll koll på spel idag, vad folk faktiskt lägger ner penga... 06/10 Där ser man! Kul! 🙂 06/10 Det har fått ett uppsving igen, mycket tack vare raider, trading och liknande funktioner många efterfrågat. 06/10 Den stora nyheten måste väl ändå vara att Pokémon Go fortfarande lever? Jag trodde i var fall att det var passe (vilket jag iofs baserar på att dottern inte längre spelar det, vilket måhända är en ganska begränsad målgruppsundersökning). 06/10 Så mycket skit folk lägger pengar på. Jag undrar hur mycket barn 10-15 år lägger på Fortnite i snitt. Jag tror det är ganska högt, särskilt när man privat fått höra historier om barn som sålt sina konsolspel på blocket för att kunna köpa skins till Forn... 06/10 Ja till slut kanske. Först ska en spykaskad av dåliga kopior casha in också. 06/10 sjuka summor! men det är bra, då kanske vi får bättre spel! 06/10
Skicka en rättelse