Skaparen bakom the Walking Dead hoppar in.

Nu står det klart. Walking Dead-författarens Robert Kirkmans spelföretag Skybound Games får rättigheterna att avsluta serien, efter att Telltale Games fick läggas ner. Kirkman har även sen tidigare sagt till fans att "hålla utkik" angående spelserien. I en tweet säger spelstudion följande.

Kirkman berättar också under en panel på Comic Con att de lyckats säkra rättigheterna med Telltale och att de nu tänker avsluta serien.

Känns ju som att Robert Kirkman har egenintresse av att inte bajsa på sin egen skapelse, så jag är full av tillförsikt! Skönt att spelet hittade ett nytt hem. 08/10 Jo önskar ju att någon ska ta över och göra en spirituell uppföljare, men det är nog att hoppas på för mycket. 07/10 @Ebbefota: Nej så dumma är de nog inte och något sådant har nog inte hänt vad jag kan minnas heller. De tar bara över utvecklingen och färdigställer spelet :) 07/10 Fan vad skönt! Gör ett bra jobb så kan de göra Wolf among us 2 med, medan de ändå är igång ;) 07/10 Kan hålla med dig där. Men är lite inne på linjen att de bara borde knyta ihop allt snabbt (behöver inte göra klart spelet) och betala de anställda. Köra en refund på tidigare köp och en rea där alla inkomster går till de anställda. Nu vill förmodligen... 07/10 Snäppet upp från telltale alltså. Skämtosido, situationen är väl den att de får en stor del av försäljningspengarna för att betala så att de kan plocka upp en del av de som jobbade på säsong 4. Problemet är väl att telltale kommer undan billigt och lär... 07/10 Appropå The walking dead: "The walking dead"-stjärnan Scott Wilson död (https://www.svd.se/the-walking-dead-stjarnan-scott-wilson-dod) "Nyheten om Wilsons död kom strax efter att tv-seriens skapare under seriemässan Comic Con i New York gått ut med att... 07/10 När jag såg detta så tog jag världens glädjeskutt. Jag har aldrig blivit så glad på länge. Skönt att veta att Final Season görs färdigt! Ska bli kul att spela de återstående avsnitten. 07/10 Hur blir det för oss som degat upp för ett season pass, köpa kommande episoder på nytt eller? 07/10 Schysst att få förhandla om sina egna rättigheter till The Walking Dead. Blir lite osäker på spelet nu. Skybound verkar vara ett företag som gör allt för en snabb cash grab. De har pumpat märket The Walking Dead ordentligt och har väl inte kommit med... 07/10
Skicka en rättelse