Se Citizencon live i afton – gratis.

I kväll är det tidig julafton för Star Citizen-fans! Årets Citizencon går av stapeln i Texas, och den som inte kan vara på plats kan istället kostnadsfritt se eventets två scener via livestreaming.

Största av aftonens begivenheter är när Chris Roberts kliver upp på scenen och håller sitt keynote. Start klockan 20 svensk tid. Kvälls/morgonpigga kan också sikta in sig på Roberts avslutande tal, med den eggande rubriken "Road to release". Börjar klockan 4 i morgon bitti.

I övrigt kommer det pratas både nutid och framtid för både huvudspelet Star Citizen och den separata kampanjdelen Squadron 42. Schemat för aftonens händelser har du här.

Det är som sagt gratis att se kvällens stream; Roberts & co avsåg först att ta 25 dollar för det, men ändrade sig efter massiv kritik. Du måste ha ett kostnadsfritt RSI-konto för att se den, och därmed har vi sannolikt inte möjlighet att bädda in den här på FZ – du får bege dig hit för att se den.

I övrigt är planen att trycka ut testversion 3.3 av Star Citizen i början av fjärde kvartalet, alltså nu. Denna roadmap visar vad som är på gång, i nära av relativt avlägsen framtid.

Och slutligen: Star Citizen har i nuläget dragit in 194,5 miljoner dollar, ungefär 1,77 miljarder kronor. Bara sex miljoner dollar kvar till drömgränsen 200 miljoner dollar alltså. Om Roberts presenterar ett lockande spel i afton kanske det rasslar till i kassakistan.

Tror det beror på vilken ställning man har till spelet. Jag personligen som är mycket skeptisk till spelets utveckling tycker ni för en allmänt positiv bild på spelet. Så vi kan väl anta att ni är ganska neutrala i det här fallet. 12/10 En streamer (DeejayKnight) börjar ranta om svampar och dödshissar för att testa FOIP. Inte perfekt men visar på potentialen i alla fall. Samtidigt kan man ju fundera på vad det absolut värsta sättet man kan använda FOIP på är och då blir det troligen... 12/10 https://www.youtube.com/watch?v=dZMNw1ssRi4 12/10 Jag vet inte varför men en bild dök upp när jag såg trailern för sq42, och på något sätt känns ansiktena inte alls lika realistiska som förut, utan alla har lite mer plastiska ansikten och lite osynk på vissa ställen. https://static.tumblr.com/751d95ada... 12/10 Deras mål är dock inte att bli mainstream. Dvs älskat av alla. Då detta ofta betyder urvattnade produktioner eftersom smaken är som baken och kläderna skall passa alla. De har sagt att så länge de släpper ett spel som majoriteten av deras spelare gillar... 11/10 Cyberpunk 2077 vill jag minnas blev officielt 2013, i samband med konferensen visade de även upp en trailer. Edit: Redan 2012 i maj var det som de pratade om Cyberpunk 2077, jag har följt utvecklingen av spelet sedan dess. https://www.pcgamer.com/cd-pro... 11/10 Sättet du räknar på började inte Cyberpunks utveckling förrän 2016. 11/10 För att vara lite tydligare, jag skojar egentligen inte. Om det inte blir något av Star Citizen, eller om det som kommer ut sågas, så kommer det inte vara Chris Roberts fel, det kommer inte vara på grund av det konstant läggs till nya saker (när blir... 11/10 Jo hoppas de kommer med lite mer kondenserad information nu när det börjar bli morgon där borta. 11/10 @Tomas Helenius Ja du har helt rätt att kommunikationen sviker dem titt som tätt. Deras organisation är uppbyggd för att trycka ut stora volymer av information om sin dagliga utveckling till vem som nu skulle vara intresserad. Men de har färre sammanfat... 11/10
Skicka en rättelse