Och först ut är en orange-grå klump med en fågel till husdjur.

Istället för att fråga sig vad som blir nästa Lego-set, kanske vi ska börja undra vad som inte blir det. Alla verkar vilja hoppa på och ta del av den stora våg av byggande som nu under lång tid sköljt över oss i tusenfärgade kaskader.

Senast ut är Blizzards omåttligt populära Overwatch, som vi fick se en glimt av tidigare den här månaden. Och först ut i raden av hjältar en den store klumpen Bastion, tillsammans med fågeln Ganymede. Bastion kommer i sitt Omnic Crisis-skin i orange och grått.

Just nu kostar Bastion 25 euro i Blizzards EU-butik. Vi rapporterar såklart vidare när övriga set dyker upp.

Bygger du Lego? Vilket spel skulle du vilja se förverkligat i plast?

Dark Souls helt i Lego ser mycket ambitiöst ut
Imorgon är det lön - då kan du köpa Genjis Overwatch-svärd för 2000 kr
"Shooting Star" är den nya kortfilmen från Overwatch

Samlarobjekt som fan! vill ha! 12/10 Nope, går inte enligt någon som köpt den å fått den redan: "A great looking set! I only wish that it could transform into turret mode, and it's a little pricey even for LEGO's standards" 12/10 Jag har blivit lite kär i Brickheadz-serien och försöker köpa karaktärer jag gillar när det är rea. Dart Vader, Kylo och Chewie än så länge. 12/10 Eller så kan det vara så att folk som är intresserade av OW tycker det är lite kul med prylar relaterat till spelet som prydnad. Saknar du helt förståelse för nördkultur? Måste vara tråkigt att vara så trångsynt. 11/10 Var på Legoland i somras med barnen. Jag och frun köpte ett legoset för 3000:- åt oss själva. Vi hade hur kul som helst att bygga det tillsammans på kvällarna. Barnen fick "till och med" vara med ibland. ;) 11/10 Om du tar ett kliv tillbaka och tittat på AFOL-rörelsen inser du snabbt att ”leka” blir lite fel benämning. Lego blir snarare en enklare form av modellbygge utan kladdet med lim och färger. Förstår helt enkelt varför du kände ett behov bidra till tråden... 11/10 Haha, exakt min första tanke! :D Galet cool hur som helst ^^ 11/10 Ni ser ingen skillnad på de två? Har många vänner i åldrarna 18-35 som spelar lite allt möjligt, men känner däremot ingen i samma åldersgrupp som leker med plastbitar. 11/10 Schhhh, annars han kanske inser att spel är ganska barnsligt också. 11/10 Ser mer ut som Cain från Robo 2, kanske lika galen med(?) https://www.youtube.com/watch?v=A56135DgHs8 11/10
Skicka en rättelse