Blizzard släpper nya Diablo-prylar med nytt namn.

Det har dykt upp nya Diablo-prylar i Blizzard-shoppen som sätter fart på spekulationerna kring Diablo 4.

Det finns t-shirts och en ny poster med namnet Diablo: Reign of Terror. Man frestas tro att det är namnet på något av de hemliga Diablo-projekt som bubblar i företagets kodargryta.

Så här ser affischen ut (klicka för helbild):

Affischen "Diablo: Reign of Terror" säljs snart i Blizzard-shoppen. (Klicka för helbild)

Man måste köpa en biljett till onlinesändnningen av Blizzcon-mässan för att få handla prylarna. Försäljningen börjar den 18 oktober. Biljetterna kostar 40 euro styck, men om du inte har lust att betala det för att köpa prylarna eller se eventet live kan du vara övertygad om att FZ snabbt rapporterar eventuella fetnyheter om Diablo och annat.

"Jag slogs mot djävulen men allt jag fick var... ja, du fattar."

Blizzcon-mässan äger rum den 2 november. Där hålls flera paneler på temat Diablo, vilket väckt förhoppningar om att Diablo 4 kommer avtäckas. Nu undrar vi lite stillsamt om det kommer heta Diablo: Reign of Terror. Skulle väl funka, eller vad tycker du?

Tack till waeress för detta #nyhetstips!
Tror mer på en ny expansion på D3an 15/10 Låter jävligt bra om detta är sant! *hoppas, hoppas* :D 14/10 Hoppas helt klart på World of Diablo eller D4 13/10 Något slags nytt Diablo kommer, remaster, remake, eller helt nytt. Se schema där först något nytt om Diablo presenteras: https://blizzcon.com/en-us/schedule#fri-nov-2 Sedan sista dagen hålls en Q&A bara för Diablo: https://blizzcon.com/en-us/schedule#su... 13/10 Fast DIablo 3 var ju nästan fast i ett lite...development hell...dom började ju om 2 ggr typ? 13/10 Givetvis är det D4 som är på gång. Det fattar vem som helst som hängt med lite och har koll på Blizzards rekryteringar de senaste två åren. Det kommer ingen fler expansion till D3 och det är inget mobilspel eller remake det handlar om. D4 presenteras... 13/10 Fast det var på den tiden då ingen "nojjade" in sig på halvtaskiga uppföljare varje/vartannat år. Blizzard fokuserade på WoW samt hade missfall med Starcraft: Ghost samt Titan mmo. D2 fick ljumma betyg, Ingen titel med topp betyg för att vara ett AAA-sp... 12/10 @FejkFejksson: Betalar gör folk (not me, never) för att följa allt från Blizzcon online via officiella streams. Dom som alltså har köpt digital biljett till Blizzcon har förtur till att köpa merch :D :D (vilket är galet i sig, men antar att det finns... 12/10 Så man betalar för? 12/10 Som jag förstår det av texten på siten, till skillnad mot vad @Tomas Helenius skriver, så är den öppen för biljetthållare redan nu. Men öppnar för alla den 18:e. 12/10
Skicka en rättelse