Släppdatumet för Red Dead Redemption 2 är blott ett par veckor bort, men det verkar inte stoppa Rockstar från att släppa ännu mer information om spelet. I ett nytt, matigt inlägg på den officiella hemsidan visar utvecklarna upp de olika vapentyperna som spelarna kommer kunna tillgå. Revolvrar, repetergevär och hagelbössor (bland annat!) kan skräddarsys in absurdum för att passa just dina ädla eller skurkaktiga ändamål. Totalt skall det finnas över 50 unika vapen i grundspelet.

Precis som med resten av Red Dead Redemption 2 vill Rockstar bjuda på "detaljrikedom, djup och valfrihet" när det gäller spelets vapenutbud. Förutom detaljpillande med olika vapendelar kommer spelet även innehålla olika typer av ammunition som lämpar sig bättre och sämre, beroende på situationen spelaren befinner sig i.

Det fullständiga inlägget på Rockstars hemsida går att hitta här och bjuder på lite mysläsning för den hypesjuke. Vill du veta ännu mer om det stundande västerneposet hittar du länkar till sammanfattningar, förhandstittar och en massa annat smått och gott nedan: