Något säger mig att du redan kan gissa svaret.

Alla som någon spelat originalutgåvan av Dark Souls vet vad som oundvikligen väntade några timmar in i äventyret. Det var högst motvilligt som vi rörde oss ned mot botten av Blighttown som utöver sina instabila plattformar även bjöd på en bokstavlig soppa av gift och en högst opålitlig framerate. Åtminstone när man spelade på de äldre konsolerna.

Remastered Edition till PS4 och Xbox One har redan visat att problemen med bilduppdateringen gick att lösa. Men hur ser det egentligen ut för Switch-versionen? Som vi alla vet försenades spelet som ursprungligen skulle ha släppts redan i somras. Kan prestandaproblem ha varit en av anledningarna?

Tack vare John på Youtube-kanalen GameExplain har vi en första titt på hur Blighttown presterar i den slutgiltiga releasen av Dark Souls Remastered till Switch. Och visst behandlar Blighttown sina besökare lika brutalt som tidigare, men bilduppdateringen har fått en gedigen omplåstring. Den 19 oktober kan vi se fram emot att dö om och om igen, även på toa.

Souls-serien är förbannat bra. Det är få icke-shmup-spel jag kan spela om och om igen utan att tröttna. DS3 och Bloodborne är nog mina mest omspelade PS4-spel. 15/10 Jag har både 3ds och vita och blir inte så ofta jag har brytt mig om dem heller på senare år så switchen för mig är inget jag tar med mig heller utan den står här i bänken. 14/10 Många indiespel som inte är exclusiva.är härligt stt spela börbart. Passar bättre på switch formatet :) 14/10 Jag håller med, nyheten är ju väldigt förvirrande och fungerar ju mest som clickbait för videon för de som verkligen är intresserade. Det korrekta svaret verkar vara att spelet rullar på riktigt bra? Men rubriken och ingressen: "Är Blighttown från Dark... 14/10 Det är kul att se att Nintendo får lite roliga 3e part spel men personligen kommer jag nog aldrig bry mig om att lira något annat än exklusiva titlar på den här maskinen. 14/10 Vore bra att sammanfatta resultatet i nyheten när ni ändå skriver om det. ”Har fått sig en omplåstring” säger absolut ingenting. 13/10 Remastered ser faktiskt uppenbart sämre ut än Dark Souls: Prepare to Die Edition med DsFix. 13/10 Nä, man vill ju minnas att pc-versionen av Dark Souls var rätt bedrövlig innan Durante fixade till den. Smart av utvecklare som Xseed att samarbeta direkt med honom på pc-portar av exempelvis Little King's Story och Cold Steel 2. :) 13/10 Enligt Steam har jag spelat Dark Souls: Prepare to Die Edition 305 timmar och på den tiden har jag nog kommit till N+6 kanske till och med är på N+7 (hade varit bra om man kunde se detta på något sätt). Trots att jag spelat Dark Souls så mycket så trött... 13/10
Skicka en rättelse