Bikta dig hos Fader FZ – har du fuskat i multiplayer-spel?

Epic tar krafttag mot fusk i Fortnite. Företaget stämmer nu den populära Youtube-personen Brandon "Golden Modz" Lucas och hans kollega Colton "Excentric" Conter för att de streamat när de spelat Fortnite med diverse fusk aktiverat. Lucas, som följs av 1,7 miljoner Youtube-konton, ska dessutom ha sålt fusket via sin site, skriver Engadget.

Lucas hävdar att hans beteende inte är fel och att flera andra som gör film om spelet på tuben gör samma sak. Epic ska ha bett Yotube ta ner flera av hans filmer. Epic vill att Lucas och Conter betalar både rättegångskostnaderna och för de skador de orsakat. Dessutom ska de betala tillbaka den vinst de gjort.

Det kan med andra ord bli kostsamt för de båda herrarna. Vilket sannolikt är Epics avsikt – att dämpa suget att fuska i Fortnite. Företaget har flera gånger tidigare hamnat i rampljuset för sin hantering av Fortnite-fuskare; förra året för att ha stämt en 14-åring vars mamma inte alls uppskattade företagets antifuskåtgärder.

212 personer bör skämmas i dagsläget! 17/10 Hela progressgrejen kombinerat med fördummandet av kontroll och 3d-motor ihop med låga tickrates har ju inte hjälpt direkt. "När jag var ung" kunde jag kämpa i veckor med att lära mig lyssna eller räkna tid bättre om det inte var ren rörelse och aim.... 16/10 Nja.. Det är väl som debatten med MP3 och 3D skrivare som kan printa ut t.ex reservdelar till diverse saker? Det är ju så... "Det drabbar ingen", tänk om man kunde enkelt kopiera Ferrari bilar? Det är ju en kopia... hade aldrig köpt en om det inte gick... 16/10 Hatar att blanda kort när jag spelar UNO så gör allt jag kan får att slippa :) 15/10 Håller helt med. Som jag sa så gör det inte det ok, det var ju mer en frustration. Det tråkiga med CS, och varför jag slutade, var ju för att man inte visste om det var skill eller fusk man mötte. Osäkerheten gjorde det bara trist till slut. 15/10 Har kört med bot i WoW. Inget som har förstört för andra, blev bara trött på att fiska o grejer ;) Jadu, vem vet. Själv fuskade jag inte i CS förräns jag blev VAC bannad. Fortfarande ingen aning om varför jag blev det till att börja med. 15/10 Detta är ett kasst beteende mötte flera som gjorde som du då jag spelade matcher i CS förr i tiden då dem plötsligt togglade på för att dem trodde vi fuskade. 15/10 Jag fuskade i CS Beta med wallhack för att jag var övertygad att en annan spelare körde wallhack. När han stod och följde en med blicken genom en vägg så fick jag det bekräftat och då använde jag det för att straffa honom. Dock fortfarande fusk och det... 15/10 @jbx: Ja, får samla på mig lite rubiner, eller vad de nu kallades, från spelet. 15/10 Körde en fiskebot i wow under Pandaria tiden. Men kunde lika gärna ha fiskat för hand då jag var så nojig att någon skulle se mig eller att jag skulle få ett whisp från någon gm. Så det slutade med att jag satt och stirrade på min självfiskande gubbe i... 15/10
Skicka en rättelse