"Helvete vad snygg", sa Diablo och hans bröder i kör.

Den 2 november släpps Diablo III: Eternal Collection till Nintendo Switch. Du och tre av dina vänner kommer då att kunna krascha ett hippt takparty i Brooklyn och bli festens otippade medelpunkt, samtidigt som ni tar er an kung Leoric och hans skelettarmé. Tyvärr kommer ni inte att kunna ansluta till grannfestens lobby, eftersom de spelar på Xbox One.

Men! Idag visar det sig att spelet inte är det enda som släpps i början av nästa månad. Igår slängde Nintendo nämligen upp ett videoklipp på sin Youtube-kanal där de visar upp en djävulsk specialutgåva av deras senaste konsol. Änglar, demoner och ett tygfodral som går i nattsvart och blodrött, för den som vill signalera: "Mig bråkar du inte med."

Mycket mer än en simpel portning, vad det verkar. I samband med att Diablo III: Eternal Collection släpps går årets Blizzcon-mässa också av stapeln. Kanske kommer den att bjuda på fler överraskningar från det pånyttfödda förhållandet mellan Nintendo och Blizzard?

Nej, vad jag menade var att många entusiaster som köper dessa utgåvor köper troligen även nästa konsol-generation, eller som i detta fallet en slags mellangeneration. Så ja, de har troligen redan en Switch, och ja dom kommer köpa nästa, men nej spelen... 16/10 Näe det är väl bara rykten än så länge? 16/10 Funderar på att skaffa en Switch som andrakonsol men blir osäker med allt prat om en ny version. Är det någon som vet något om när den nya dyker upp egentligen? 16/10 Men bara för att man köper den här betyder det ju inte att man köper switch 2.0. Med din logik så äger man troligtvis redan en vanlig switch. Tog ditt inlägg som att nästa switch kommer få nya spel som inte kan spelas på denna switch alltså - prydnad 16/10 Vad menar du? Jag menar att denna specialutgåva kommer bli prydnad när nästa version av Switch kommer, då man inte spelar på 2 konsoler samtidigt utan bara kör på den nyaste som är bäst. Eller hur påverkas det av att den nya Switch kan spela samma spel... 16/10 Kan slå vad allt jag äger att denna kommer spela exakt samma spel. 16/10 Och nästa år kommer en upphottad version av Switch och då blir detta bara en dyr prydnad(?). 16/10 googlade runt och det står att bara gamestop kommer sälja dom i usa men inget om europa men jaq blev rätt sugen nu som inte äger en switch men funderat på köpa en.. eller ska man vänta till den uppdaterade switchen kommer nästa år ? 16/10 Måste man köpa en blizzcon virtual ticket för att kunna köpa detta? 16/10 Mjae, I dunno Ser ut som billiga klistermärken, något som man troligen kan fixa själv rätt enkelt med tjänster på zeh interwebs 16/10
Skicka en rättelse