CD Projekt Red tycks ha koll på prioriteringarna.

Öppna spelvärldar är ofta (alltid?) sprängfyllda med aktiviteter och likformade uppdrag som rejält förlänger speltiden för den som viker av från huvudkampanjen för att verkligen utforska allt.

Det är inte alltid till spelens fördel, enligt många, och på CD Projekt Red låter det inte som om Night City kommer fyllas med själlösa pluppar. Studions Miles Toast säger till Gamingbolt att det är för tidigt att tala om så kallad "emergent gameplay" men slår ändå fast att innehåll inte kommer att pressas in bara för att förlänga speltiden.

We’re certainly not going to be artificially extending the playtime by pushing more content into the game. If it can add to our story-driven experience in a meaningful way, we’re not closed off to anything. Personally, I think our strength lies in creating handcrafted experiences.

Ett vilt rykte säger att Cyberpunk 2077 kan komma att släppas redan 2019 men vi och och de flesta av er tycks rörande överens om att det kommer dröja längre än så. 2020? Kanske? Snälla?

Fast Witcher 3 hade väl "meningslösa pluppar" också? Alla de där skatterna som fanns lite överallt som man skulle dyka efter t ex? Eller övergivna byar som man kunde utrota allt ont i för att mänskligheten skulle våga sig tillbaka? Det är ju en annan... 18/10 @Fiddi: De kanske tar Witcher 3 som en anonym jämförelse och menar att det kanske är kortare, men vill inte fylla ut det med meninglöst skit? 17/10 Så länge de inte förstör den fina implementeringen av ~cyborg titties~ blir alla glada 17/10 Om det är något likt Witcher 3 lär det inte behövas förlängas i vilket fall som helst. Det spelet var riktigt långt, slänger upp en "Du närmar dig slutet av spelet" när det egentligen är sådär 50 timmar kvar av spelet. Tror det är rätt lungt. 16/10 Nja vet jag inte. Witcher har helt klart haft innehåll som är filler. Speciellt 3an. 16/10 Nä, det hördes redan för längsen.. 16/10 Spelet släpps 6-12 månader innan nästa generation och vid releasen av dom kommer spelet vara ett dag 1 spel med upphottad grafik. Nu hörde det här först! 16/10 Skillnad på innehåll och innehåll. Det är en sak att ha flertal olika sportaktiviteter att prova en gång och sen tröttna på som i GTA V och en annan sak att ha fler val under huvudkampanjen för att verkligen känna att dina val betyder något. Släng alla... 16/10 Kommer nog köpa en collectors edition till detta.... :) 16/10 Det här är ju helt i Witchers anda! Ta den tid ni behöver och alla kommer kasta sina pengar på er. 16/10
Skicka en rättelse