Gör dig redo för premiären.

Sju Tre dagar återstår innan Rockstar Games släpper loss Red Dead Redemption 2, höstens utan konkurrens hetaste spelrelease. Om du köpt eller tänker köpa det online kommer nu glädjande besked från Rockstar – spelet nu finns att förladda till både Xbox One och PS4.

Spelet tros ta ungefär 100 GB lagringsutrymme i anspråk. Priserna i PS Store och Microsoft Store ligger på svettiga 750 kronor för standardversionerna. Om du vill ha det billigare börjar priserna för fysiska utgåvan, som ryktas komma på två bluray-skivor, på strax under 600 kronor.

Red Dead Redemption 2 släpps fredag den 26 oktober. Lanseringstrailern ser du högst upp i denna nyhet.

Pris hit och pris dit. Köp på ps store US så kostar det $60. Ezzzz 24/10 Jag tror också det ligger något i att tex MS inte vill konkurrera med fysiskt. Här är en kommentar från MS forum: The problem is that Microsoft must maintain relationships with retailers and yet they compete directly with them in their digital store.... 24/10 Har du PS4 eller Xbox? 23/10 Jag kan inte ladda ner ngt - enbart en några megabyte stor app - resterande delen är kvar i countdown till fredag. 23/10 Ledig på fredag och vill kunna spela vid tolvslaget natten från torsdag, så fick bli digitalt. Pre-loaden var klar på några timmar! 23/10 Folk klagar på att de digitala priserna är så himla höga Inget stoppar Sony / Microsoft att höja priserna ännu mer, till t.ex. 900 för standard versionen. It's all about business, och dom skiter fullständigt i dig Dom som vill ha digitalt, dom kommer... 23/10 Ja jag antar att det är för att sprida ut. Skulle vara kul att veta hur många förbokningar det är online, men antar att det är massor! 22/10 Jahopp, då ligger koden på PS4:an... Lite som att gå och titta på klapparna under granen nu då! Det här med förladdning, är det bara för att man vill sprida ut nedladdningarna lite så att inte servrarna brakar på fredag eller? Annars känns det ju lite... 20/10 Man kan ju hoppas att det blir någon glitch i ps4 store så man kan börja spela det tidigare, har hänt förr! 19/10 Marginalerna var ju bättre på den tiden. Ett AAA-spel på 90-talet kunde ett gäng på kanske 5-15 personer svänga ihop på ett år eller två. Idag krävs det hundratals människor i 5-7 år. Ett spel kostar lika mycket, trots att inflationen gjort sitt. Spel... 19/10
Skicka en rättelse