Börja ladda för nästa månads release. Eller nästa veckas beta.

Bygga, överleva och kanske döda lite är vad som väntar i Fallout 76. Och med en knapp måand kvar till premären kan du nu börja plugga in hur din spelvärld kommer se ut – kartan är nämligen släppt.

Klicka för att se hela kartan.

Det är Gamespot som lagt beslag på kartan, som enligt uppgift ska erbjuda ett West Virginia som är flera gånger större än Fallout 4-världens Boston med omnejd. Gott om plats att både samspela och slåss på, alltså.

Sluten betatestning av Fallout 76 börjar den 23:e på Xbox One, och på pc och PS4 den 30:e. För att få delta krävs förhandsbokning.

Man borde vänta och se med det här spelet. Luktar buggfestival lång väg! 22/10 Köper båda dina argument. Jag tror i för sig att jag kommer trivas med färre spelarmaterial, men det handlar ju om en personlig preferens. Jag vill ha lite sötis mellan mötena, men jag kan förstå om du vill ha mindre av den varan. Loremässigt har du en... 20/10 Dels för att det är ett spel som helt kommer göras av möten med andra spelare. Möter man inga andra spelare kommer spelet bli fruktansvärt tråkigt. Dels för att det är svårt att tro att endast 24 människor skulle släppas ut och antas återbefolka landet.... 20/10 Motivera gärna! För egen del tycker jag att det ska kännas öde i en söndersprängd wasteland. Attached möten ska göra till undantaget, varför tycker du att det ska vara mer folk? Just gällande sspelarantalet tilltalas jag av tanken på att möten är sällsy... 20/10 Åter igen, fallouts jorden är inte en nerkrympt version av våran jord, den är exakt lika stor som den riktiga jorden. Usa är exakt lika stort som riktiga USA, fallout 76 utspelar sig på en plats som finns på riktigt. Men de har skalat ner allt, precis... 20/10 Mjo, borde vara lätt att öka till mer på PC dock... Vore väldigt konstigt att strypa det såpass. Nej, det är inte rimligt. 20/10 Lär inte köpa ännu ett Bethesda spel som fortfarande körs på en halvuppgraderad spelmotor ifrån 2002. Fallout 4 var senaste, men teknologiskt och spelmässigt påminde F4 mig om Skyrim with guns, likt fallout 3 som påminde om Oblivion with guns. Inget kän... 20/10 Fallout utspelar sig dock inte i verkliga världen ^^..... det är en alternativ värld som är baserad på den här världen. Så enligt dig 1000 vault personer = 100000 real life = 24 pers in-game Känns lite udda uträkning om vad som skulle vara bäst. Skulle... 20/10 Fallout utspelar sig i verkliga världen, men allt är nerskalat. Så för att få en rimlig utspridning av karaktärer i världen så kan de inte innehålla lika många personer som i verkligheten: En vault som enligt lore skulle innehålla 1000 personer har istä... 19/10 What, varför spelar det roll och 1:1 mot vad? en fiktiv värld? 19/10
Skicka en rättelse