Spela de här, for science. You monster.

Grattis Xbox One X-spelare. Nu får er konsol förstärkning av fyra* fenomenala Valve-spel.

*Men är det fyra stycken, egentligen? Left 4 Dead 2 inkluderar Left 4 Dead-originalet medan Portal: Still Alive är en Portal-port för Xbox 360 med extra banor. Samtidigt kommer The Orange Box med just Portal Half-Life 2, Half-Life: Episode One och Two, samt Team Fortress 2. Fyra spel? Nio spel? Någonstans däremellan? Äh, många bra spel är det hur som helst.

Half-Life 2: The Orange Box, Portal: Still Alive, Left 4 Dead och Left 4 Dead 2 har samtliga fått den Xbox One X-behandling som bland annat Red Dead Redemption, Gears of War 2, Assassin’s Creed och The Witcher 2 tidigare fått. 17 stycken är de nu. I klarspråk innebär detta:

Xbox 360 games enhanced for Xbox One X run at a higher resolution and 9X the original pixel count. The power of Xbox One X enables the Xbox 360 emulator to showcase the very best version possible with the existing assets—all without touching the game code.

Inte minst i fallet Red Dead Redemption innebär det ett "sensationellt resultat".

Att store är nere ibland är väl snarare regel än undantag, fast rensa cache och cookies eller byt webbläsare så att du inte hakat upp den själv. Jag tänkte egentligen mest säga att du kanske hade tur, för 199:- bra är det väl inte men det kanske var jag... 21/10 @ruva: Märkligt, jag har ingen aning om varför det blir så där. Vad betalar du med? Det enda jag vet är att 360-spel är knutna till den gamla "marketplace" vilket gör att du inte kan köpa med pengar som du har på ditt MS-konto (det går bara om du köper... 21/10 @Mortaigne: Försökte det men det stod att det inte gick från Xbox One-butiken. Därför jag misstänkte att spelet bara gick att köra från skiva man köpte. Kanske är dum men tycker att Microsoft är rätt otydliga och röriga där. Blir ett köp då. Har spelat... 21/10 @ruva: Det går att köpa digitalt, jag har det. https://marketplace.xbox.com/sv-SE/Product/The-Orange-Box/66acd000-77fe-1000-9115-d8024541080f Edit: Varför kan du inte köpa genom konsolen? Jag köper det mesta via dator men det går via själva konsolen ock... 21/10 Går det köpa digitalt så man slipper skiva i Xbox One? Går inte köpa direkt i konsollen så man får gå genom Edge till microsoft.com och där står det bara: ladda ner till din Xbox 360. Tycker Microsoft ska vara tydligare än att "Köp det på Xbox.com eller... 21/10 Detta är ett svar på Digital Foundrys kritik som dem hade i sin Metal Gear Solid video. "varför kommer det inga Xbox One X Enhanced 360 titlar för? Det var 7 månader sedan Red Dead Redemtion." Boom 4 st spel. 20/10 Häromdagen såg jag Halo 3 emuleras ganska bra så det är inte långt bort. :) https://www.youtube.com/watch?v=ur3JSqEmCPo&t=330s Men grattis till xbone ägarna, nu kan ni köra några tio år gamla spel i normal upplösning och framerate. 20/10 <H3> confirmed? 19/10 Xbox One innehåller särskild hårdvara som accelererar bakåtkompatibiliteten (så ja, Xbox One var alltid byggd med 360-stöd i åtanke, även om själva mjukvarudelen av lösningen tog några år efter lanseringen att slutföra), så det är inte säkert att det... 19/10 De borde ta och släppa denna 360-emulator på PC. Fasen vad gött det hade varit. Den verkar riktigt vass. 19/10
Skicka en rättelse