Det finns pengar att spara.

Gott folk, det är nedräkning inför Red Dead Redemption 2 (släpps på fredag, om nu någon lyckats undgå det) och hög tid att börja planera eventuellt köp.

Vi vet sedan tidigare att digitala standardutgåvorna kostar 749 kronor styck, vilket förstås gör de fysiska exemplaren mer lockande. Och de är markant billigare.

549 kronor är i skrivande stund lägsta pris på Rockstars westerndrama – alltså 200 kronor mindre än digital versionen. Länkar till samtliga versioner till både PS4 och Xbox One har du via vår utmärkta Prisjakt-modul nedan. (Collector's till Xbox One listas ej.)

Lägsta pris på Red Dead Redemption 2:

Det fick bli en XBOX One X. Samt Ultimate-utgåvan ifrån den digitala butiken. Absolut inte värt pengarna egentligen... men eftersom jag köper så pass få spel så tyckte jag det kvittar. 25/10 Exakt, jag spelade några assassins creed förut med tangentbord och mus, det var hemskt. 25/10 Samma här, men föredrar definitivt tbord och mus. :) 25/10 Med tanke på att spelen är bäst optimerade till konsolerna så är det ett givet val. Spelade igenom GTA V på XBOX och sedan på PC, tangentbord och mus var absolut inte optimalt. 23/10 För att en poll på FZ representerar hela världen och dess Xbox användare? :'D Nu får du ta och kamma dig. 23/10 Jag har varit borta från min PC i typ 5 månader och fy helvete vad jag aldrig vänjer mig med kontroller. Visst kan man ha kul ändå men det är mest frustrerande med att aima-överaima-kompensera-kompensera igen - död.... 23/10 @ghettoboi: Minns själv att man övergav pc på 00-talet för ps3 och hade feta problem ibörjan med spaken men man lär sig med tiden och nu är man en expert. Kanske lika snabb som på mus till pc eller micro sekunden efter 23/10 Jävlar vad lite folk köper det till Xbox one både fysisk skiva och digitalt. Total FIASKO för microsoft. När slänger de in handduken för gott undrar man 23/10 Tänker inte köpa till konsol av två anledningar, spelet är lockat på 30 fps + kontroller är en av de värsta sätten att styra en karaktär i ett spel. 23/10 Så vad har grejen med att dom inte gjort något sp dlc till GTA V att göra med någonting alls? Personligen var det inget jag saknade. Spelupplevelsen var fullgod ändå enligt eget tycke och online delen är faktiskt något jag ser fram emot till RDR 2 så... 23/10
Skicka en rättelse