Det är inte bara Thronebreaker som släpps idag.

Det känns som igår jag recenserade The Witcher 3 och förbluffades över hur mycket tid jag frestades att lägga på det där spelet i spelet: Gwent. Fem år senare har Gwent blivit ett eget free-to-play-spel som (efter att ha gått tillbaka till ritbordet) äntligen släpps idag.

Det firar vi med, inte en, utan två filmer. Undertill har vi lanseringsfilmen, och ovan en intensivkurs i det ädla kortspelet Gwent. "Intensivt" är verkligen ett ord som kan sammanfatta den här hösten för Gwent. Idag släpps det alltså till pc, med PS4- och Xbox One-release den fjärde december. Exakt samma datum släpps Thronebreaker (alltså idag och fjärde december till konsolerna) som förenar rollspel med Gwent på ett strålande vis. Läs vår recension.

Och ... en vacker dag kanske vi också får The Witcher 4.

Tycker att Thronebreaker är ganska kul, dock så är Gwent multiplayer riktigt tråkigt. Antar att det är pga att spelet passar bättre som ett PvE spel och inte PvP. 24/10 Aha, tack för upplysningen. Då får jag skaffa det vid tillfälle då jag gärna spelar igenom sp delen också. Jag körde Casual inatt mest för att få ett hum om hur spelet fungerar i mp. Skall testa ranked idag efter jobbet. 24/10 Singleplayer med kampanj måste du betala för. Vill du bara spela multiplayer är det f2p. Bara uppdatera befintliga gwent och köra på! Rekommenderar ranked istället för casual eftersom casual inte har lika bra match making och du kommer möta folk som spe... 24/10 Jag har en liten fundering. Jag laddade hem det igår och började spela det och fick ett väldigt bra intryck utav det. Körde igenom tutorialen och gav mig in i casual pvp, vann 1 av 3 matcher. Men kollar man GoG.com så kostar spelet 30 dollar... vad är... 24/10 Har försökt med andra kortspel som Hearthstone men har inte ens orkat låsa upp alla hjältar och när jag försökt på någon story har jag fått dö pisk direkt... men hade garanterat testa detta (även om jag undvek Gwent i Witcher 3 då jag är mer för att drä... 24/10 Jag har länge varit intresserad av att börja spela det här, och nu ökar det suget en aning. Jag har kört ca 15-20 matcher och fler kommer det att bli när jag får kläm på skiten. :D 23/10 Skrivit det innan men för er som gillar kortspel borde ni verkligen ge Gwent en chans :) Personligen var spelet kul innan omlanseringen men nu gör det också om ganska mycket för att förhoppningsvis locka en större mängd spelare. 23/10
Skicka en rättelse