Om du fortfarande inte bestämt dig inför fredagen kan du snart läsa vårt betyg.

Efter mer än sju års utveckling, förseningar och omtalad crunch släpps Red Dead Redemption 2 på fredag och som alltid när det gäller Rockstars spel är det bäddat för en av årets största releaser. Innan spelet står i butikerna kommer du dock kunna läsa vår matiga recension som publiceras klockan 13:00 imorgon.

Innan dess kan du fortsätta diskutera förväntningarna i den officiella tråden, läsa om vad vi på redaktionen ser fram emot att göra först eller i sista sekund ordna ett 1800-talsinspirerat sjukintyg för att maximera speltiden på fredag. Om du redan köpt Red Dead Redemption 2 digitalt får du heller inte glömma att du kan förladda de närmare 100 gigabyte spelet kräver.

Kommer spelet ens till pc? Ja, det tror vi.

RDR2 är ett underverk för branschen. Företag som gör sådana här spela kommer apa efter precis som man gjorde med valfritt GTA. 26/10 När det gäller hype så går det ju i vågor då storspelen släpps medan andra saker blir ju fenomen som tränger in i vardagslivet. Pokemon Go och nu senaste Fortnite är sådana exempel. Visst kan det vara överväldigande mycket hype om vissa saker. Enligt... 25/10 Jag tror det är många som är trötta på att spel hajpas för att sedan inse att det bara är spel och inte underverk för branschen. Detta kan också vara skadligt för utvecklarna. Tillslut vågar kanske folk inte stödja sådant som är nytt pga att de är rädda... 25/10 Köpte ny 4K skärm nyligen för den jag hade gick sönder så fick gå tillbaks till min gamla 1080p skärm som jag lyckligvist nog hade kvar. Får bara hoppas den nya dyker upp imorgon också. Så ska bli att avnjuta detta i mäktiga 4K/HDR om det är stadig FPS.... 25/10 Kunde inte hålla mig så har syndat. Bokade det i fysiskt format. Dock kommer jag inte kunna börja spela förrän efter jobbet på fredag :/ 25/10 Hahaha folk har väntat på det här spelet sen releasen av första spelet för 8 år sedan. Största spelreleasen på flera år. 25/10 Märkligt när det gnälls över spel (eller vad det nu kan vara) ofta. Varför tror ni det skrivs om spelet så ofta? Är det för att den stora skaran är ointresserad av spelet? Att artiklarna genererar väldigt få klick till följd av den stora avsaknaden av... 25/10 Hear, hear! Och säljer det tillräckligt bra så kommer det till PC :D 25/10 @Tomas Helenius: Det är bra att FZ tänker så, det visar att ni är pålitliga som recensenter. 25/10 Tycker det klagas så mycket på de spel som hypas. Jag är själv PC spelare och spelar inte på konsol för det passar inte mig. Men jag är fortfarande bara glad att bra spel släpps oavsett plattform. Det är bara bra för hela marknaden att det kommer ut nys... 25/10
Skicka en rättelse