Firestorm släpps flera månader efter Battlefield V.

Efter en försening släpps Battlefield V i november. Fyra månader senare släpps spelets battle royale-läge, Firestorm. Det avslöjar Dice via EA-sajten. Vi har hört förvånande lite om Firestorm och bevisligen är det så att man behöver mer tid innan Battlefield V battle royale-debuterar.

Firestorm utvecklas av Criterion och ger oss mycket av det vi väntar oss från battle royale, som ett krympande slagfält där det handlar om att leva längst. I posten förklarar Dice att spelläget är en del av deras postlanseringsatsning, "Tides of War". Där ingår också solouppdraget The Last Tiger. Practice range kommer någon gång under december–januari och är vad det låter som. Dice:

A seat of learning or just messing around, this area will contain trials to work on your shooting, driving, and flying. Based on the Hamada map, this is an environment that can't kill you – until someone finds the Friendly Fire button, that is.

Mer om mycket av vi kan vänta oss efter Battlefield V-lanseringen ser vi illustrerat här.

Tacka vet jag BF Vietnam. Resten är trash, I said it first! 26/10 Trevligt, hellre Battlefield än Fortnite, PUBG och CoD's sörja! :) 26/10 Då får det att låta som om Battlefield brukar leva mer än två månader oavsett innehåll. Oavsett om spelet är bra eller inte så har det inte varit det mest livskraftiga och långlivade spelet sedan BF2 och jag kan inte med säkerhet säga om det är sant ell... 25/10 jävla barnungar om nu inte gillar BR så låt det vara skit i det men för den saken skull sitt inte här inne lipa som en fem åring om det. 25/10 Så BF5 dör i mars 25/10 Min magkänsla säger att de påbörjade utvecklingen alldeles för sent för att de insåg att samtliga konkurrenter satsar på BR, så de sket ner sig lite, och nu sitter de och panikutvecklar det, vilket även hade förklarat varför vi inte har fått se någon... 25/10 Oooh, return of rush. Nice. :D 25/10 Bättre än att fördröja de vanliga spellägena och släppa BR dag 1;) Bra prioriterat, men frågan är om det verkligen var planerat från start att släppa BR senare, eller om de fick lov att dumpa det och koncentrera sig på vanliga spelet nu när de sköt upp... 25/10 Meh bara conquest large finns med på ett hörn är jag nöjd :) 25/10 Ok, så grundspelet har från start har ett fullgott antal banor och spellägen. Men i efterhand tillkommer ytterligare (gratis)material för att hålla spelet intressant längre och utan att splittra communityt. HUR ÄR DET DÅLIGT? Ni låter som mig när jag... 24/10
Skicka en rättelse