Solklar vinnare, lika solklar tvåa – men hård kamp om tredjeplatsen.

I väntan på Red Dead Redemption 2 (FZ recenserar klockan 13 i morgon – spoilerfritt!) frågade vi er läsare vilket som är Rockstars bästa spel så här långt. Drygt 1 300 av er har gett ett entydigt svar –GTA V är bäst.

Den senaste delen i gangsteragan har fått 33 procent av rösterna, hela 9 procent mer än tvåan Red Dead Redemption (24 procent). Trea kom GTA: Vice City med 14 procent av rösterna, tätt följt av GTA San Andreas (13 procent).

Resultatet:

Jag håller med Dudinkalv här. Spelade GTA1 och 2 (Spelade GTA Londron 1969 typ två gånger, har inga minnen av spelet men det vore kul om Rockstar gör ett nytt spel som utspelar sig i London) är mer barndomsminnen ihop med Red Alert, StarCraft och Sim... 25/10 GTA: London 1969!!! Det är kanske inte det bästa men helt klart det jag har starkaste minnena från. Jag och mina kompisar brukade sitta med den medföljande kartan och ha sightseeing hemma i soffan! 😊❤ 25/10 Varför skulle man behöva vara ung för att gilla GTAV bäst? Personligen är jag tillräckligt gammal för att ha spelat SAMTLIGA GTA vid release, men röstade ändå på femman. Jag kan hålla med om att 80-talskänslan i Vice City och 90's hood-känslan i San And... 25/10 Minns att san andreas hade en del allvarliga design flaws som gjorde spelet tråkigt på vissa stället. Som att grinda erfarenhet för att kunna göra vissa uppdrag. Vet att vissa gillar sånt här men för mig ett big no no. 25/10 Bully borde ha hamnat högre upp än vad det gjorde. Men kanske inte så många som har spelat det? 🤔 25/10 Tycker som många andra att gta sa är bästa gta spelet. På den tiden var det otroligt provocerande för vissa att man spelade som svart från ghettot. Många pissade på spelet enbart pga det. 25/10 Haha minns att jag försökte ta mig över bron som var avstängd/trasig.. good times 25/10 Jag är av annan åsikt. Har för mig en undersökning på FZ visade att de flesta var 30+ 25/10 Gta 1 var ju grymt kul när det kom. Haft väldigt skoj med 2an också. Men att bygga om banan på ettan och lalla runt var sjukt underhållande 👍 25/10 Man räknar ju in allt tänker jag men jag tänkte faktiskt också på Sand Andreas men valde femman ändå. SA har bäst story och jag saknar det ganska mycket medan femman har roligare värld efter storyn och massa andra saker. Kanske att de kunde få ha delat... 24/10
Skicka en rättelse