Släpps precis som moderspelet på fredag.

Rockstar avslöjar att det inte bara är Red Dead Redemption 2 som släpps på fredag, utan också en companion-app till Android och Ios-format. Appen låter dig kolla på kartan, läsa en dagbok och – det kanske bästa av allt – frigöra din huvudskärm från allehanda plottriga HUD-element.

The app will also show you Arthur Morgan's core info and stats in real-time on your device, allowing you to completely remove the in-game HUD from your television should you choose.

Mindre HUD-element låter som godis för ögonen, om ni frågar mig. Appen kopplas direkt upp till din Playstation 4 eller Xbox One och ska förstås fungera i realtidssymbios med Red Dead 2.

Orkar inte med en massa runt-i-kring-meck... Att ha kartan på paddan bredvid sig låtet visserligen som en skön idé som rentav skulle kunna bidra till inlevelsen. Jag kanske kommer att prova, men förmodligen bara en gång... 25/10 Egentligen så skulle de nog bara kunna göra det till en webbsida, så att man kan tar den den vägen. Men nu har jag iaf laddat min surfplatta så man får väl testa på den istället ^^ 25/10 Men kan ju alltid köra en androidemulator på datorn; https://www.bluestacks.com/ 25/10 Tycker det funkar bra i WOW, bra lösning när man jobbar mycket. Synd att dom tog bort remote actionhouse bara. 25/10 Perfekt! Alltid ogillat att behöva ta fram en karta på hela skärmen! Sen är det ju inte den fina whiskyn som gäller på fredag, det är ju den billigaste bourbon man kan hitta på systemet som gäller! 25/10 Exakt, vore nice om det kom till Microsofts egen app store som en app till Windows 10, Hade varit perfekt då jag delar min 1440p skärm med Dator/Xbox och PS4 och då hade man kunnat köra RDR2 appen på den andra skärmen 24" karta :) Men som vanligt Micros... 25/10 Haha om det ens kommer till dator. ;) 25/10 Kan man få det på datorn med? Jag kommer nämligen spela RDR2 på min sekundära datorskärm, så om man kunde använda huvudskärmen till kartan så vore det riktigt nice. 24/10 Ja jäklar, en fin whiskey är ju det första man måste köpa på fredag! 24/10 Detta har jag helt missat! Älskar spelet så det här måste jag genast spana in. 24/10
Skicka en rättelse