Men sagan fick ett lyckligt slut.

När Battlefield 5-designern Florian Le Bihan spelade Call of Duty: Black Ops 4 häromdagen blev han bannad, utan tydliga besked om varför. Med bakgrund som proffsspelare Fnatic under nicket Drunkz3 spinner han själv på tanken att han år så skicklig att något larmsystem i spelet triggats, exempelvis efter för många headshots på kort tid.

Nöjd med avstängningen var han dock inte. Han delade en skärmdump av ban-beskedet på Twitter och pingade Treyarch med uppmaningen att un-banna honom.

När så inte skedde slängde han ihop en film som visar hur han presterar i CoD.

Och det bet tydligen, för sent i går kväll firade han att kontot låsts upp och han åter var fri att panga loss i värsta Battlefield-konkurrenten igen. Förhoppningsvis utan ytterligare hinder.

Antecknar... 26/10 Det är en intressant upplevelse att möta honom. 25/10 Haha, tänkte samma sak, speciellt när han rycker till vartannat headshot. Är man så säker på att man får in en HS på något man bara sett fladdra förbi? Hade jag sett det på en killcam så hade jag starkt misstänkt att det rörde sig om fusk av något slag.... 25/10 Håller med till 100% Noll spelkänsla och en så jävla tråkig grafik. Jag förstår dock varför han spelar detta , i Battlefield kan man inte hoppa runt som en pajas med en sniper och träffa som i detta skit spel. 25/10 Nu har jag sett klippet, och hade jag inte vetat att han har skills, så skulle jag trott att han använt något fusk. Hur kan han, och hur hinner se motståndarna?? Imponerande. :O Vilken mardröm att möta en sån kille i en match. Det är så jag känner att... 25/10 Ja, det vore ju bra med matchade/rankade matcher för oss som inte är så jäkla duktiga. Speciellt i Battle Royale-mode som "Blackout" i BlOps IIII och "Slipgate" i Quake Champions. 25/10 Skillz to pay the bills. 25/10 Ah påminner mig om dom gamla goa CS dagarna(när man var hyffsad), förvisso blev man bara bannad från servern man spela på, men ändå, spelade man för bra så kunde man ibland åka sig på en ban. Killen verkade kunna panga iallafall, men som han skrev så... 25/10 Herregud var det ett nytt CoD? Såg ut som något halvtaskigt spel från mitten av 2000-talet. 25/10 Efter att ha sett klippet hade det varit för allas trevnad om han fortfarande var bannad :P 25/10
Skicka en rättelse