Kavalkaden fortsätter sedan med del 1 och 0.

Kan Resident Evil 4 vara det mest portade spelet i historien? Få spel har gjort samma generationsresor som just Resident Evil-spelen och snart är det dags för klassikerna att göra debut på Nintendo Switch i ett drag som knappast förvånar någon.

Någon gång under 2019 kommer Resident Evil 4 att landa på formatet och det kommer följas av Resident Evil Remake samt del 0 senare under året. Fler detaljer än så har vi inte i nuläget, men tanken att kunna spela om Leons äventyr i den spanska byn på vad som i praktiken är en bärbar konsol är ju faktiskt lite kittlande.

Samma här. Switchen står o samlar damm efter jag lirat klart Super Mario Odyssey. Zelda var en stor besvikelse för egen del. Jag hungrar efter spel till maskinen. Nya spel. Inga remasters. 29/10 Är det inte någon sorts steaming tjänst där spelet körs från en server och streams till dig likt PS Now? Poängen kvarstår ju att Switchen inte klarar av att köra spelet "natively" utan måste streamas, det var väl det som personen ifråga hängde upp sig... 29/10 Fantastiskt spel, älskade det när det begav sig. Men känns som att alla i hela världen borde ha spelat detta minst 1-2ggr oavsett vilken platform man äger? Finns det verkligen så mycket efterfrågan till switchen? Jag fullkomligt älskar RE-serien men 4:a... 29/10 RE7 finns till Switch. Dock enbart i Japan via nån slags cloud-tjänst. Även Assassins Creed Odyssey finns via denna tjänst. Det är populärt att spela om klassiker på Switch för 90% av spelen som släpps är re-releaser, vissa spel är ju inte ens gamla (so... 29/10 Vad vill du ha sagt med den kommentaren? Att du inte vet någonting om portning av spel och programmering? Du är medveten om att Doom finns på Switch? Allt handlar bara om vad du är villig att göra avkall på. I det här fallet antar jag att Nintendo/Capco... 28/10 Är det Resident Evil 4 eller Skyrim som leder re-release ligan? 28/10 Den glädjen kommer vara hela vägen fram tills din karaktär blir tvungen att dras med en annan gnällig sidokaraktär som förstör hela spelet. :-P 28/10 Vilket spel!! Startade en våg av tredje-persons skjutare som än håller på! 28/10 Haha, exakt. Fan många tunga titlar Switchen går miste om alltså. 28/10 ja för den klarar väl inte sjuan eller? suck lol.... 28/10
Skicka en rättelse