Koka lite kaffe också.

Uppdatering 2: En timer i Bethesdas spelklient säger at betan börjar klockan 22:00 i kväll svensk tid. Vilket inte stämmer alls med de tider Bethesda kommunicerat. Så tipset är att hålla koll i klienten och på Twitter.

Klockan 22:00 svensk tid ska betan börja, enligt Bethesda-klienten. Den som lever får se.

Uppdatering: På grund av vintertidskrångel räknade vi fel på de svenska tiderna. Nu ska tiderna vara korrekta. Tack till er som upplyste oss. Inga tack till vintertiden.

Ursprunglig nyhet: I dag börjar den slutna betatestningen av Fallout 76 på pc och PS4, en vecka efter tjuvstarten på Xbox One. Längre ner har du tiderna, men först tar vi förutsättningarna.

Den här gången körs testerna på alla tre plattformarna. Var för sig förstås eftersom Fallout 76 inte är crossplay.

Testerna körs i ett par timmar långa sessioner, utspridda över veckan. Tiderna varierar, men för svensk del blir det mycket kväll och natt – aftonens session börjar vid midnatt i natt. Men två sessioner börjar klockan 19, vilket lär passa många bättre.

Dessa tider gäller:

  • Onsdag 31 oktober: 00:00 - 04:00

  • Torsdag 1 november: 19:00 - 00:00

  • Lördag 3 november: 22:00 - 02:00

  • Söndag 4 november: 19:00 - 02:00

För att få tillgång till betan måste du förhandsboka spelet. Progression hänger lyckligtvis med till fullversionen när den släpps den 14 november.

Bethesda tillkännager testtider och annan matnyttig information via Twitter.

Jag slogs aldrig mot spelare dock, så jag kan inte säga något om det. Jag håller med om att gank på low level inte borde få finnas. En enkel lösning är ju bara att höja leveltaket för när PvP kickar in. Lvl 5 som det är nu tar ju nolltid att komma upp... 31/10 I ett beta test så kör jag med filosofin att man inte ska spela spelet som utvecklarna har tänkt sig det. Du spelade exakt som dom ville Jag testade de saker som var dåligt, för att senare uppmärksamma att det finns saker som behövs fixa. Som low level... 31/10 Jag gick in med inställningen "hoppas det är kul". Hade inte kollat någon preview. Du verkar ha gått in med inställningen att det kommer att suga. Jag spelade 4 timmar igår. Började med att teama upp med en random europe och vi hade hur roligt som helst... 31/10 FOV och FPS var väl ett problem i Fallout 4 också. Har även för mig att spelet inte gillade att man körde över 60hz för då sög FPS:en ännu mer. 31/10 Förhoppningsvis så visar det sig att datumdateringarna i spelet inte stämmer och det är längre in i framtiden än vad man tror av någon "story" anledning. Annars är dom helt enkelt bara dumma i huvudet och inte bryr sig om världen som folk spenderat tid... 31/10 Får tacka för din sammanfattning. Även om jag av erfarenhet absolut inte vill spela beta-faser längre så har jag ändå varit sugen, för det är ju ändå Fallout. Men nu dämpades det suget rejält. Bra skrivet! 31/10 Då har man köttat betan lite över 2 timmar nu. Jag är inte imponerad. Flyter på som sirap (PC Versionen) FOVn är för snäv så man får huvudvärk efter ett tag Alla mobs är typ dumma i huvudet, rejäl stepdown från fallout 4. Jag mördade en pack med super... 31/10 Får man en beta-nyckel på mail då, och sen en fysisk kopia när det släpps? Eller hur kommer man in i "betan"? En femtiolapp billigare på El-giganten, men de kanske är segare med att skicka? 30/10 Jag bokade det på Webhallen 30/10 Vart har folk förhandsbokat sina spel? Man vill ju inte gärna betala 600 som Microsoft:s och Bethesda:s butiker tar. 30/10
Skicka en rättelse