Inför Fallout 76-betatestningen skrev Bethesda ett öppet brev till deltagarna där man flaggde för att betan, och spelet, är så omfattande att spelarna kan komma att möta "spectacular issues none of us have ever encounted".

De skojade inte.

När en ny betaomgång började i natt visade sig Bethesda-klienten ha en fet bugg som raderade hela betan, och tvingade användarna att tanka hem 50 GB spel igen.

Bethesda-supporten gick snabbt ut med en tydlig uppmaning – klicka inte på något.

Senare skrev Twitter-kontot Fallout att de vars nedladdning påbörjats skulle låta den gå klart, och att man fortsatte felsökningen. Än finns ingen rapport om att man löst felet.

Som plåster på såren utlovas en extra, nio timmar lång session nu på torsdag. Den borde pågå klockan 19-04 svensk tid, men med tanke på gårdagens oklara besked om starttiden gör du klokt i att hålla koll direkt i betaklienten. Men vad du än gör – klicka inget! Det är ju en beta.

Slutligen: FZ-medlemmen Godofcheese lyckades spela betan i natt, och han/hon tog sig tid att summera sina första intryck. Läs dem här. Och dela gärna med dig av dina intryck, om du också hunnit spela!