Respawn kommer släppa nåt inför julhandeln 2019.

EA planerar att släppa flera spel från Respawn under spelhösten 2019. Det framgår av ett manusdokument släppt i samband med en budgetredovisning från företaget. Där står att man har nya projekt på gång, inklusive spel (i plural) från Respawn.

Across multiple studios, we have new projects underway, including games from Respawn that are slated to launch by next holiday season.

Respawn, som ligger bakom de två utmärkta men försäljningsmässigt underpresterande Titanfall-spelen, har två tillkännagivna projekt på gång. Det ena är actionäventyret Star Wars Jedi: Fallen Order som utspelas mellan film tre och fyra, och det andra ett namnlöst VR-spel till Oculus Rift. Det vore ingen sensation om de också visar sig hålla på med Titanfall 3, fast oklart om det hinner bli färdigt till nästa höst.

EA har verkligen inte rosat marknaden med Star Wars-spel sedan de säkrade licensen för fem och ett halvt år sedan. Två Star Wars: Battlefront (tekniskt imponerande, men svårt kritiserade för lite innehåll och lootlåde-ekonomi) och mobilspel. Så det vilar vissa förväntningar på Respawns axlar. Tror du de är kapabla att infria dem?

Jag vill hellre prata om Titanfall 3 än Star Wars!!! 😄 01/11 Men herregud, ännu ett jävla stickspår in mellan gammelfilmerna. 25000 år historia och de ska tvunget alltid in i samma jävla 30-årsperiod och härja. 31/10 @PcGamer: Jedi Outcast och Academy var vansinnigt bra spel. inte spelat något SW spel med bättre jedi/sith strider än Jedi Academy. 31/10 Blir nog en avskalad produkt buggd (höhö) med en massa luckor att fylla ut med massa DLC:S som kommer att krävas för att ge en komplett spelupplevelse. 31/10 Vill ha ett nytt eller upphottad Star Wars - empire at war! 31/10 Att EA fick exklusiva rättigheter till SW är nog det värsta som hänt SW spel även om man inkluderar de spel som var sämst då, så var de i många fall bättre än vad EA lyckats skapa. Visst om man bara bryr sig om grafik och cola strider så tycker man säke... 31/10 Jag hoppas verkligen att man för Respawns skull ser till att inte släppa deras jävla spel mellan alla andra mastodontitlar. Helt sjukt hur kasst EA har hanterat detta och mer eller mindre självmant dödsdömt spelen på förhand. 31/10 ..eller ett företag som kan göra strider roliga i combo med CD projekt Red ;) 31/10 Hoppas verkligen på ett Titanfall 3, men hoppas samtidigt att de INTE släpper det så det måstekonkuerar med CoD. Men action adventure med Star Wars låter inte helt ologiskt, skulle nog kunna dra in en hel massa pengar. Var det inte en sådan titel som... 31/10 Hoppas verkligen att respawn kan göra något bra med Star Wars. Den skiten EA släppt ur sig sen de fick licensen är skamligt dåligt. Spelar fortfarande Titanfall 2 dagligen på PC, gjort sedan release, sjukt roligt. 31/10
Skicka en rättelse